Kiderült, miért akart volt iskolájában lövöldözni a miskolci fiú

2023. április 11. 20:16

Ügyvédjének arról is beszélt, hogy felhagyott a tömegmészárlás gondolatával.

2023. április 11. 20:16
null

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a  Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a fiatalkorúnak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint különböző közösségi platformokon írt arról, hogy berontson egy általános iskolába és több embert lelőjjön. A Hír TV Radar című műsorában a fiú ügyvédje, Lichy József beszélt arról, hogy

a fiú bosszúból akarta megtámadni volt iskoláját

– derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Az ügyvéd másfél órát beszélgetett a fiúval, amelynek során a fiatal több dolgot is feltárt a motivációjával kapcsolatban, és megígérte az ügyvédnek, hogy felhagy a tömegmészárlás gondolatával. Azt, hogy kiken akart bosszút állni, az ügyvédnek nem fejtette ki. Lichy szerint ez a pszichológus feladata lesz, hogy segítsen a fiúnak, aki mióta fogva tartják már egy öngyilkosságot is megkísérelt.

Levente egytől öt évig terjedő börtönbüntetést kaphat, annak fügvényében, hogy mennyire volt tisztában cselekedete súlyával, illetve mennyire volt előrehaladott stádiumban a gyilkossági kísérlet kidolgozása.

***

***

Nyitókép: YouTube 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. április 12. 16:11
Remélhetőleg a kényszer gyógykezelés élete végéig tart!
Obsitos Technikus
2023. április 12. 11:20
Miért? Ez bármiben befolyásolja az ítéletet??
Lajoss
2023. április 12. 10:11
A tekes tankok bevetésen..a világ röheje..
Jason Bourne
2023. április 12. 09:56
Kellett egy fél század rohamrendőr meg páncélos támogatás elkapni ezt a gyereket? A putritelepi tájbokszra meg kiküldenek két kiscsajt Octaviával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!