Pottyondi kitiltást emlegetett, a gyulai szervezők viszont állítják: semmi ilyesmi nem történt

2023. április 18. 21:11

Csupán a színházterem felújítását választották a standupos helyett.

2023. április 18. 21:11
null

Senki nem tiltotta ki Pottyondy Edinát Gyuláról – írta meg a Gyulai hírlap. A cikkből kiderül, hogy bár az igaz, hogy lemondták a liberális körökben népszerű youtuber fellépését Gyulán, de a lemondás oka igencsak prózai, ráadásul nem örök időkre, hanem kizárólag a 2023. május 3-ai előadásra szólt.

Mint arról a Mandiner is beszámolt, a gyulaiak lemondták Pottyondy fellépését, mire az előadó kitiltást emlegetett.

Mint kiderült, a műsort a színházterem világítástechnikájának karbantartási munkálatai miatt volt kénytelen lemondani a Gyulakult. A hírlap szerint a speciális eszközök telepítését végző cég a május 3–4-i dátumot jelölte meg a kivitelezés időpontjának. „Úgy néz ki, hogy a mestereket választották a stand-up komikus helyett. Minden bizonnyal nem így cselekedtek volna, ha előre sejtik, hogy ilyen politikai médiacsetepaté származik ebből az ártatlan ügyből”.

„Nem sejtve, hogy a produkció lemondásának ilyen következményei lesznek, döntöttünk a munka elvégzésének prioritása mellett” – mondta el a Gyulai Hírlap megkeresésére Fábián Tamás, a Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. kommunikációs vezetője.

Lemondták Pottyondy fellépését, a művésznő kitiltást emleget

A fellépésére mellesleg kicsit több mint 60 jegyet adtak el.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Suge
2023. április 19. 11:45
Ez a "nő"......most komolyan ez érdekel valakit. "Szinésznő-humorísta"...hmm inkább egy egyszerű ripacs akinek csak ostobaság és butaság jön ki a száján. Meghívták és miután kiderült a kutya sem kíváncsi rá inkább igy menekültek tőle. Lehetett volna egyszerűbben is de ki mit érdemel........
ami személyes
2023. április 19. 10:40
Szerintem ez meg egy jó reklámfogás, 60 helyett telt ház lesz tuti.
Johann Reichert
2023. április 19. 10:36
Épeszű ember elhiszi a gyulai kultvezetők dumáját? A lámpák jók voltak, amikor leszerződtek PE-val? Csak épp utána romlottak el jóvátehetetlenül? És hány előadást mondtak le PE-én kívül a lámpák miatt? És miért mondták neki azt, hogy sajnos nem fognak tudni másik időpontot adni? Érdekes lámpák - mindig jók, kivéve, ha PE akar fellépni.
Scio
2023. április 19. 10:09
Az a 60 ember elférne a WC-ben is, ott igazán meg lehetne tartani! "tartalomhoz a forma....amfora"... ahogy a régi reklámban volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!