Diákokat „hoztunk” Brüsszelbe

2023. április 26. 13:00

Az első állomásunk természetesen egy gofrizda volt.

2023. április 26. 13:00
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Diákokat »hoztunk« Brüsszelbe, Miskolcról, ​a legtöbben közülük most​​ először járnak külföldön. Az első állomásunk természetesen egy gofrizda volt, ​utána pedig körbejárjuk az Európai Parlamentet, egy exkluzív történelmórával egybekötve.

A miskolci Dr. Ámbédkar Iskolába olyan észak-magyarországi közösségekből járnak tanulni, ahol az érettségizettek aránya jelenleg kevesebb, mint 1%. Ezen a környéken több ezer ember számára nem elérhető a középfokú oktatás. Ezért ebben az iskolában olyan alapvető, a boldoguláshoz ma már létfontosságú tantárgyakat is tanítanak nappali és esti tagozaton is, mint például az angol nyelv, vagy az informatika.

Az iskola alapítója, Orsós János az egyik leginspirálóbb ember, akivel az országjárásaim során találkoztam, és remélem a diákjai számára is egy életreszóló élmény lesz ez a brüsszeli út.”

Nyitókép: Cseh Katalin Facebook oldala

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. április 27. 12:05
Tudod mit drágám? Megkapjátok a szopásszabadságot akkor és ahányszor amikor jól esik.
letsgobrandon
2023. április 27. 08:52
Szóval már cigányokat toboroz a kanadai zsidószutyok
bagira
2023. április 27. 01:26
Soros - amerikai ügynök bemutatja a hazugsággyárat , ahol a hirtelen gazdagodás korrupció melegágya vár rájuk. Ingyen tejbepapi nincs csupán a hazaárulás az elvárás .
bagira
2023. április 27. 01:20
Hazaárulóknak semmi se drága , jahh más pénzén , soros gurulódollárokon a néptől elvett 4.8 milliárd forintból telik kormánybuktató utazásokra. Ügynök kinevelési módszer nyugati látványossággal való beetetés .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!