Tapasra vágyott Johnny Depp Budapesten, nem kapott asztalt

2023. április 25. 09:58

Hoppon maradt a filmsztár.

2023. április 25. 09:58
null

A budapesti Palotanegyedben található Arquitecto Pitpit tapasbár arról számolt be közösségi oldalán, hogy mozgalmas hetet tudhatnak a hátuk mögött, amely során több híresség is megfordult az étteremben.

A hétfőn közzétett bejegyzésükből kiderült, hogy először Benedict Cumberbatch vacsorázott náluk, majd Johnny Depp is felkereste a hétvége folyamán a vendéglátóhelyet.

Azonban egy esküvő miatt nem volt szabad helyük, így az amerikai híresség végül hoppon maradt. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Arquitecto Pitpit Facebook-oldala

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. április 26. 11:14
"Tapasra vágyott Johnny Depp Budapesten, nem kapott asztalt" Mandi, ezt direkt írtátok így...? :D Nem szégyellitek magatokat.? Szerintem nem "tapasra" hanem "tapsra"...! :D
kata56
2023. április 25. 16:37
Ennek a palinak muszaj mindig hajlektalannak kinezni? Ritka gusztustalan megjelenest tud produkalni. Mondjuk nekem akkor se tetszik amikor elegansan oltozik fel.
BlancoAgilon38
2023. április 25. 15:52
Policy, vacsi. Ugyi-bugyi milyen helyeske? Kis buzik.
Nemkellnév
2023. április 25. 15:31
Ez Magyarország és ehhez nem kell sem Orbán, sem senki más, csak emberek kellenek és ez így jó. Utóbb írom: érdemes figyelni, hogy amit írtam, arra írásképes akárki tett negatív jelet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!