Újabb bombariadó volt több egerszegi iskolában

2023. március 03. 13:16

Pénteken délelőtt nyolc zalaegerszegi iskola kapott elektronikus levélben fenye­getést.

2023. március 03. 13:16
null

A hétfői eset után pénteken délelőtt is nyolc zalaegerszegi iskola kapott elektronikus levélben fenye­getést, miszerint az intézményben bomba van – tájékoztatott a hírről pénteken a ZAOL.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Sznopek Vero­nika őrnagy a lapnak elmondta, a fenyegetéssel érintett középiskolákat szakképzett bombakutatókkal, valamint két robbanószert kereső kutya segítségével átvizsgálták.

Sem bombát, sem robbanóanyagot, sem gyanús szerkezetet nem találtak.

A lap közölte, hogy a Zalaegerszegi Rendőr­kapitányság bűnügyi osztálya közveszéllyel fenyegetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást az eddigi két, bombával fenyegetőző levélre tekintettel, ehhez egyesítik az újabb ügy vizsgálatát.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. március 03. 18:40
A moslék koalíció dolgozik. Az Eötvös suli összes tanárát másnap kirúgtam volna! A Krúdy összes tanárát másnap kirúgtam volna! Bűnrészesség vádjával, de még a takarító nénit is!!! Tudniuk kellett róla, mint ahogy senkiházi ákosnak is a pedofiljukról, mivel hogy valamiért nem indították!
Ólat a trolloknak
2023. március 03. 16:10
Egyszerre volt mindenhol matek felmérő?
nyugalom
2023. március 03. 15:14
Es senkit nem talalnak! Nahát!
DFK
2023. március 03. 14:40
Nálunk a gimiben egyszer volt bombariadó. Többször nem. Ugyanis azt találták ki, hogy oké, átvizsgálás az épületet, és délután rövidített , 30 perces órákon meg kell írni minden dolgozatot, a témazárókat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!