Iskolai rendezvényt zavart meg egy telexes újságíró

2023. március 31. 15:56

A tevékenységéért korábban bírósági megrovásban részesített újságíró nem bírt magával, egy hangversenyt zavart meg.

2023. március 31. 15:56
null

„A Belső-Pesti Tankerületi Központ felháborítónak tartja, hogy még egy iskolai zenei rendezvényt sem tartanak tiszteletben az ellenzéki sajtó képviselői. A tegnapi napon, 2023. március 30-án a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskola fúvószenekarának 30 éves jubileumi hangversenyét sikerült a Telex újságírójának megzavarnia” – szól a tankerület közleménye.

A meg nem nevezett újságírót, aki tevékenységéért korábban bírósági megrovásban részesítették, megjelent a zeneiskola szülőknek és növendékeknek rendezett házikoncertjén, ahol először engedélykérés nélkül kép- és hangfelvételeket készített a jelenlévőkről, majd egészen a mosdóig követte és zaklatta a Belső-Pesti Tankerületi Központ szakmai vezetőjét. 

– szól a tankerület közleménye.

Azt írják: mivel az újságíró a szakmai vezető többszöri határozott kérése ellenére, továbbá a jelenlévő kiskorúak szüleinek hozzájárulása nélkül készített és tett közzé hang és képfelvételt, a Belső-Pesti Tankerületi Központ megteszi a szükséges lépéseket.

Nyitókép: Facebook

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. március 31. 21:52
Ha nincs veszélyben a sajtószabadság, akkor majd abban lesz mi? Hát nem, ez kurvára nem fog menni, mint ahogy az összes többi mondvacsinált ügy sem működött, ÉS SOHA NEM IS FOG.
Pierre
2023. március 31. 20:11
mi is tortent a valosagban?: "A tanárkirúgásokról feltett kérdéseinkre sosem válaszoló belső-pesti tankerület szerint munkatársunk megzavart egy hangversenyt.” https://telex.hu/belfold/2023/03/31/a-belso-pesti-tankeruleti-kozpont-telefon-hangverseny-reakcio-marosi-beatrix
Krupp Skya
2023. március 31. 18:57
Azért kíváncsi lennék ha leszednék a Telexet úgy mint a Csárli Hebdót, ki jönne el a Temetésükre? Putyin most már biztos nem. Biden, CIA vezérkar saját "halottyának" tekintené őket. CIA Gyászbeszéd: Búcsúzunk tőletek bátor újságírók, ti mertetek régiségeket írni, nélkületek biztos megnyertük volna a harmadik világ háborút.
zorroro
2023. március 31. 18:01
Tényleg kimaradt néhány dolog a cikkből 1.marosi "plágium" beatrix - kölcseys, vörösmartys tanárokat kirugdosó - tankerületi vezető közszereplőként nem hajlandó eleget tenni alkotmányos tájékoztatási kötelezettségének, és közérdekű ügyekben válaszolni az állampolgárokat képviselő újságírónak - ezért kellett egy rendezvény előtt meglepni 2. ezúttal sem válaszolt, csak egy méregdrága vuttyon táskát tolt az állampolgárok és az őket képviselő újságíró képébe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!