Szili Katalin belép a KDNP-be

2023. március 31. 12:50

A politikus azt nyilatkozta, a Kereszténydemokrata Néppárt közössége áll hozzá a legközelebb.

2023. március 31. 12:50
null

Szili Katalin miniszterelnöki főtanácsadó belép a Kereszténydemokrata Néppártba (KDNP) – jelentette be a kisebbik kormánypárt elnöke pénteken Budapesten.

Semjén Zsolt a Parlamentben a közmédiának elmondta: öröm és megtiszteltetés Szili Katalin csatlakozása a KDNP-hez. Mint mondta, Szili Katalin nemzeti elkötelezettsége, az egyházak iránti szimpátiája, hozzájuk kötődő szolgálata mindig ismert volt.

Szili Katalin csatlakozásával kapcsolatban azt nyilatkozta:

Az elmúlt 12 év senki földjén tartózkodásához képest a Kereszténydemokrata Néppárt közössége áll hozzá legközelebb.

A belépéssel immár formálisan is tagja lesz a közösségnek, ahová eddig is tartozott – fogalmazott.

„Hazataláltam, és ha szolgálhatom úgy a nemzetet, hogy vállaltan egy értékrendet is szolgálok, akkor ezt szívesen teszem” –fogalmazott a politikus.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Kiss Gábor

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. április 01. 15:34
Én azt gondolom, Szili Katalinnak eleve a kereszténydemokraták között lett volna a helye.
gyaloggos
2023. március 31. 20:37
BAYER vajon miképpen kommentálja majd, hogy a PADTÁRSA pártjának tagja lett az MSZP korábbi elnökségi tagja, frakcióvezetője? Hm....?
Láncfűrészes Attasé
2023. március 31. 18:48
A vérkomcsi Stefkabácsi is így lett a "pesti srácok"-nál fősegg, miközben ugye... Ennél még az is ízlésesebb volt, amikor az MSZMP-sek vadliberális vadkapitalisták lettek... Az orbánizmus, mint rendszer alapja ugyanis nem az ideológia, hanem a szervilizmus és a kedves vezetőhöz való lojalitás, a félfeudális, félkomcsi, de mindenképpen látványelemeiben is hierarchikus rezsim. Így a legértékesebb poltikusok azok, akik ideológiájukat hátrahagyva megcsókolják a maffivezír gyűrűjét és teatrálisan hitet tesznek a Párt és a Kedves Vezető mellett. Ezzel a szavazók számára is demonstrálják, hogy autoritásukat elvesztették, de legalábbis feladták, cserébe a koncért, ami leesik és megvallják magukat a NER részének. Ez a feudális teatralitás azért fontos, hogy a választók és az alacsonyabb rangú fideszcsicskák, meg az eccerű ember is lássák, hogy ebben az országban így működnek a dolgok, a rendes magyar pávatáncol. Mert ez az, amiben Viktor a legjobb, senki nem tud úgy pávatáncolni ahogy ő, számára azok veszélyesek, akik nem pávatáncolnak.
gyaloggos
2023. március 31. 18:32
SUMMA summarum: EZT nem lehetséges elfogadható érvekkel alátámasztani! IZZADVÁN hülyeségeket mondani érvek gyanánt lehetséges, de semmi értelme! EZ van, OSZT szevasz! JÓMAGAM meg gondolhatok, amit gondolok, ez nem oszt, nem szoroz, nem ad össze, nem von ki! A KDNP-ről alkotott véleményem még inkább lesújtó, mint eddig volt Semjén marhaságai miatt, DE EZ is lényegtelen, természetesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!