Majdnem tömegbalesetet okozott egy büntetőfékező (VIDEÓ)

2023. március 16. 21:01

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán rögzítették a megdöbbentő felvételt.

2023. március 16. 21:01
null

Az M3-as bevezető szakaszán kezdett heves kakaskodásba egy fekete színű Mercedes és egy fehér furgon, ám kettejük összecsapását szerencsére mindenki épségben megúszta – írta meg csütörtökön a Budapesti Autósok.

A portál egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt az M3 bevezető szakaszán. A videón látszik, ahogy a Mercedes és a furgon veszélyesen közel kerültek egymáshoz. 

A portál meg is kérdezte a szemtanútól, hogy összeért-e a két jármű.

De a legnagyobb gond itt a büntetőfékezés, mert az a probléma forrása.”

– írta meg tapasztalatait a felvétel készítője.

A videót itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takarító
2023. március 17. 07:48
Ez max. erőszakos sávváltás lehet és nem annyira büntetőfékezés, Amúgy meg vitathatatlanul a forgososnak volt benne pozicionális igaza. Ha hozzáért a mercis agresszor akkor az esetleges feljelentést kártérítéssel is bukja.
Cserna János
2023. március 17. 01:32
Félrevezető a cím. Nem is volt büntetőfékezés.
briganti
2023. március 17. 00:44
a tahó mercisekről van véleményem, de aki minden nap vezet az tudja, hogy hétköznap a tahó furgonosok jelentik az igazi életveszélyt. rohadt sok lett belőlük, és sehol nem írnak az agresszív, tahó, büdös paraszt, piaci cigány-féle vezetési lifestyleról, amivel annyira veszélyesek, mint az a m1/m4-en a balkáni surmók.
Párhuzamos különvélemény
2023. március 16. 23:57
A videófilmet nézve szerintem összeértek, ezért is adta föl menten a fekete Mercis. Bár azon kívül hogy előtte gyorsan jött mindkettő, semmi nyomát nem látom sem a kakaskodásnak, sem a büntetőfékezésnek. A fekete Merci oldalra nyomulása viszont minimum hiba. Vagy ha szándékos, akkor leszorítási kísérlet. Akárhogyis, nagyon balesetveszélyes. A fehér furgon is durván nyomul. Újabb mázli, hogy nem pördültek ki és nem lett karambol(sorozat)...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!