Lenyűgözte a horvát lapot a pénztárcabarát Budapest

2023. január 06. 09:28

A Vecernji árnyalva a képet azért hozzátette, katasztrófa az autós közlekedés.

2023. január 06. 09:28
null

A Vecernji List cikke szerint Budapest elbűvölő. Mint fogalmaztak, szerintük Budapest építészeti szépségei mellett az áraival is elbűvöli az ide érkező turistákat. A lapnak nyilatkozó horvátok alacsony költségekről számoltak be. Az egyik beszámoló szerint a budapesti munkája stresszmentes, elég csak 8-tól 5-ig dolgoznia, pénteken csak 2-ig.

Beszámolt arról, hogy a budapesti átlagos bér alacsonyabb mint a zágrábi, ám a költségek is jóval kisebbek.

A lapnak nyilatkozó horvátot az is meglepte, hogy alacsonyabbak itthon az árak, holott ő a 27%-os ÁFA miatt magasabb árakra számított. Megemlítette még a rezsit, ami ugyanannyi vagy alacsonyabb, az internetet, ami gyorsabb és feleannyiba kerül.

Nem minden jó Budapesten a horvátok szerint

A cikk egy pár negatívumot is megemlített: kiemelték, hogy a magyar lakosság is küzd az inflációval, valamint a forint is sokat gyengült az euróhoz képest. De kiemelték azt is, hogy

katasztrofális a közlekedés autóval.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. január 06. 18:13
Ez a vecernji list igazi budzyk , állibsi, BLM , Pride?LMBTQ szennylap. örök időkre kitöröltek mert elküldtem őket a c...anyjukba. Majmuni., jebite kozu Sira da Vise jebete vise da. S Bogom !
KBA98
2023. január 06. 16:11
Nem hiszem, hogy egy szar polgármestert nem lehet leváltani!
CsakOlvas
2023. január 06. 15:35
Mandiner! Kérlek indokoljátok meg, miért töröltétek "Száműzött a főutcán" nick hozzászólásait? Utolsó utáni kérdésem ez, főként, ha relációba vetem a trágár többség vígan éldegélésével. Kommentszabályzat, moderációs szabályzat? Most már nem kérjük, hanem követeljük, vagy ellentámadás lesz, és az mindenkinek fájni fog. Kivéve a trágár trollokat, akik csak erre várnak, de most már nem hat meg ez minket.
Royce2.0
2023. január 06. 13:20
Az IT-ban dolgozó expatok (némettől indiain át portugálig) is maximálisan elégedettek, jegyezzük meg: a fizetéssel is! Az már más kérdés, hogy nagy részük köcsög libsi, ütni kéne őket bikacsökkel :DDD ---kieg: tisztelet a kivételnek, természetesen :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!