Tűzijáték miatt szenvedett súlyos égési sérüléseket egy hatéves kislány (VIDEÓ)

2023. január 05. 19:28

Közvetlenül mellette robbant fel egy pirotechnikai eszköz. A rendőrség szemtanúkat keres.

2023. január 05. 19:28
null

A Hír TV számolt be arról híradójában, hogy tűzijáték miatt szenvedett súlyos égési sérüléseket egy hatéves kislány Zalaegerszegen, mikor december 31-én este nyolc körül robbant fel egy pirotechnikai eszköz mellette.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt rendelt el nyomozást az ügyben.

A csatorna úgy tudja, a kislányt a helyi kórházban látták el, ők értesítették a rendőrséget is. A hatóságok azt kérik, hogy, aki szemtanúja volt az esetnek vagy bármilyen információval rendelkezik a történtekről jelentkezzen a rendőrkapitányságon – hangzott el a Hír TV műsorában.

A Hír TV beszámolóját alább tekinthetik meg:

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
panyigai péter
2023. január 06. 09:02
Hogy lehet lájkolni egy ilyen hírt?
néhai Ch.Pilot
2023. január 06. 04:46
A sok baromállatot, aki petárdázik, meg tűzijátékozik Szilveszterkor, mind Ukrajnába deportálnám. Élvezze "nagyban"!
Vallasz Vilmos
2023. január 05. 23:16
Milyen tragédiának kell megtörténnie, hogy végre betiltsák? Elhiszem, hogy jó üzlet annak aki engedélyezi, de mással is lehet jó üzletet csinálni. A lakosság biztonsága fontosabb, mint néhány ember további gazdagodása.
világbéka
2023. január 05. 21:39
Miért nem tiltják be ezt a környezetszennyező proli vircsaftot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!