Politico: Orbán megint Brüsszellel trollkodik

2022. december 22. 12:13

Orbán szerdai nemzetközi sajtótájékoztatójáról ír a Politico.

2022. december 22. 12:13
null

Meglehetősen röviden számolt be a Politico Orbán Viktor miniszterelnök szerdai nemzetközi sajtótájékoztatójáról, persze azon az EU csak röviden, az Európai Parlament korrupciós botránya, azaz a Brüsszelgate kapcsán került szóba.

Mindenesetre a brüsszeli EU-lap a címben azt emelte ki, hogy a kormányfő az Európai Parlament megszüntetését javasolta. Leadben pedig annyit írtak: „Magyarország miniszterelnöke megint Brüsszellel trollkodik”.

Nyitóképen: Orbán Viktor miniszterelnök. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2023. január 02. 09:48
A "vezér" mikor mer Putyinnal trollkodni? Ja, vele nem, hiszen neki a seggét nyalja.
nempolitizálok
2022. december 22. 17:50
Erről nem ír a Politico? Hét zöld európai parlamenti képviselő arra kérte az Európai Bizottságot, hogy azonnal vizsgálja ki az EB vezetőjének férje, Ursula von der Leyen kereskedelmi tevékenységét – írja a Newsbreak görög kiadása . Az EB vezetőjének férje, Heiko von der Leyen vezeti az Orgenesis céget, amely 320 millió eurót kapott az EB-től. „Az ügy egy szédítő botrány mértékét ölti, talán a legnagyobb botrány az EU megalapítása óta ” – áll a cikkben.
gina22
2022. december 22. 16:56
Mit várni egy putris primitiv harcostól, kibújik mondig a szög (Gypsy) a zsákból
KBA98
2022. december 22. 16:50
My message to this trash Politico is to lick OV's ass! - provided you let them! Dirty gang!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!