Tavares, Sargentini: az európai értékek válságáról konferenciáznak

2022. november 10. 17:51

De vajon mik az „európai értékek”?

2022. november 10. 17:51
null

Aktuális konferenciát tart a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen a II. János Pál Pápa Kutatóközpont Gyakorlati Filozófiai Kutatócsoportja, ugyanis az „európai értékek” mibenlétét vizsgálják. Többek közt munkatársunk is felszólal. Az előadók közt szerepel Turgonyi Zoltán, az MTA filozófusa és Frenyó Zoltán, az MTA nyugalmazott filozófusa, ahogy Kuminetz Géza atya, a PPKE rektora és Birher Nándor, a PPKE BTK nyár óta hivatalban lévő dékánja is.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2022. november 10. 21:09
Kizárólagossan európei értékeket vallok. Kék, sárga csillagos atlétát, egy kék egy sárga zoknim van, február 24 óta cserélgetem mosás nélkül, csak szellőztetem. nem hordok cipőt. Nem fürdök. Ha esikaz eső, kiállok az eresz alól. Szolidáris vagyok az ukikkal, minden bruxellesi intézkedéssel, hiszen csak jót tesznek, javamat akarják. Ui: modom volt egy jó hetet eltölteni az Eu központban. Anny hitvány ingyen élőt -tisztelet a minimális kivételnek- együtt sehol máshol nem láttam. És akkor még Strassburg, Luxemburg, ...
tetx
2022. november 10. 20:16
Legyél pusztulat hülye, kövesd birkamódra a tömeget, akkor européer vagy, minden más esetben meg szélsőjobboldali vagy egyenesen fasiszta. Ennyi az európai értékek.
roughneck
2022. november 10. 19:22
Az europai ertek az az ertek, amit az eurokrata hirdetoik es kepviseloik penzre tudnak valtani. Szellemi bitcoin...
gacsat
2022. november 10. 19:18
Az öt centis segglyuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!