Kubatov Gábor üzenetet küldött Liu Shaolin Sándornak

2022. november 20. 15:58

A sportoló ma töltötte be 27. életévét.

2022. november 20. 15:58
null

„Ma 27 éves az FTC-vel VB- és EB-aranyérmes Shaolin Sándor Liu! Isten éltessen, Sanyi!” – írta közösségi oldalán Kubatov Gábor, aki egy közös képet is posztolt a nemrég országváltást kezdeményező sportolóval. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla a 

bizalomvesztés és bizonytalanság miatt döntött úgy Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang, hogy a továbbiakban nem a magyar színeket kívánják képviselni.

„Mi mindent megtettünk azért, hogy minél sikeresebb legyen a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázás, és nem is felejtjük el sohasem ezeket az éveket, mindig jó érzésekkel gondolunk majd vissza erre az időszakra” – közölte korábban Liu Shaolin Sándor egy Nemzeti Sportnak adott interújában. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. december 03. 18:30
Lali királynak kellett volna üzenni..
Lajoss
2022. november 20. 21:41
Lali király aktuális fiaskója..:)
Gecorbi
2022. november 20. 21:15
Na, még egy újabb dolog, amit ez az ostoba fidkány elbaszhott....elég volt belőle....menjen a megérdemelt helyére az örökösnővel. Kósa, takarodj ....ja, és ez alelnök lehet O1G nél.
pbetti87
2022. november 20. 20:11
Hónapokig tartó sunnyogás után hirtelen csak ők mondják az igazat? Bújkálnak, és mit ad Isten, megvilágosodnak egyszer csak... És mi van Bánhidi Ákossal? Ő is kicsi koruk óta az edzőjük, állítólag hozzá is nagyon kötődnek, egyfajta apafigura nekik. Most nagyon szépen kifejezték a hálájukat egy szép kis elfordulással. Na és ahogy Burján Csaba karrierjét szépen elintézte a szent edzőnő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!