A legfontosabb probléma orvosolva: Ellenzéki politikusok az LMBTQ-emberek érdekeiért alakítottak parlamenti képviselői csoportot

2022. október 11. 16:00

El akarnak érni egy olyan társadalmat, ahol „nem különböztetik meg, nyomják el az LMBTQ-embereket”.

2022. október 11. 16:00
null

Ellenzéki politikusok az LMBTQ-emberek érdekeiért alakítottak parlamenti képviselői csoportot – jelentette be kedden, online sajtótájékoztatón Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese.

Az ellenzéki politikus arról beszélt: amellett, hogy Magyarországon napjainkban súlyos megélhetési és szociális válság tombol, a pedagógusok és diákjaik „a jövőért harcolnak”, az emberi és a szabadságjogok is veszélyben vannak. Hozzátette: ez utóbbi miatt hozott létre öt ellenzéki párt 21 képviselője frakcióközi csoportot, amely – szorosan együttműködve a civil szféra szereplőivel –

egy olyan társadalomért dolgoznak majd, ahol nem különböztetik meg, nyomják el az LMBTQ-embereket.

A csoportban képviselt emberek hangját szeretnénk felerősíteni, és bevinni az ügyeiket a parlamentbe – közölte Bedő Dávid, aki mellett részt vett a rövid tájékoztatón Tordai Bence, a Párbeszéd, Kunhalmi Ágnes, az MSZP és Kanász-Nagy Máté, az LMP frakcióvezető-helyettese, valamint Sebián-Petrovszki László, a DK országgyűlési képviselője.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2022. október 12. 14:44
Érthető. A ballibek jövőképe a segg.
krampus
2022. október 12. 13:42
Tiszteljetek mert buzi vagyok! (mekkora agyrem!). A sok agyi beteg arra buszke , hogy beteg! Nekem nem tudjak elmagyarazni, hogy a biologiai defekt az egeszseges. Hisz alkalmatlanok a fajfenntartasra, azaz betegek. S erre buszkenek lenni az pedig meg betegebb dolog! S ezt megkovetelni, hogy ezt eltesse az egeszseges 95%, az meg ennel is orultebb dolog! Ezek a szerencsetlenek miert buszkek a betegsegukre? Bar utobbi idoben mar a csoro downkorost is megetetik azzal, hogy ok milyen szepek! Szerencsetlenek meg el is hiszik. Sot, csak mert down koros vagy meg okos is vagy (lasd a sved klimahisztis hulye gyereket). Csak mert a media azt mondja, hogy legyenek buszkek a betegsegukre, ami termeszet ellenes (hisz ha nem lenne az, akkor a farturasbol is utod jonne letre, Szaros Joska), ezek elhiszik es buszkek ra! Kerdezzenek mar meg egy vakot, rokkantat, down korost, hogy buszkek e a biologiai defektjukre? Tisztelni pedig csak azt lehet, amit eler az ember sajat fejlodese soran. Veleszuletett dolgot miert kene tisztelni? Butak es ostobak azok, akik toljak ezt a buzilobbyt. Ha majd kopasz leszek, akkor majd mi is csinalunk egy kopaszok hetet, felvonulunk buszken es koveteljuk, hogy tiszteljenek mert kopasz vagyok? S a kopaszokkal nem szabad viccelni, koveteljuk az osszes fesu eltunteteset, a fodraszatok bezarasat, hisz ezek mind mind kopasz ellenes dolgok! Sot, legyel te is kopasz es legyel ra buszke! Ettol leszel valaki, ha kopasz vagy! A kopaszsag az uj egeszseges fejbor, s nem a zsiros , ritkas haj! Koveteljuk a kopasz jogokat!
kaltran
2022. október 12. 07:21
Javaslatom: egy frakcióközi képviselőcsoport létrehozása az összes post- pro-, kryptokommunista, neo- és kultúrmarxista továbbá sorosista-fasiszta anyagi és szellemi kiirtása érdekében
Zizike
2022. október 12. 06:19
Jó látni hogy Magyarországon ez a legnagyobb probléma. Gratula az ellenzéknek. Ők maguk intézik el hogy ne lehessen másra szavazni csak a Viktorra .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!