Novák Katalin: imádkozom a sebesültek gyors felépüléséért, lengyel barátainkért!

2022. augusztus 06. 16:41

Részvétét fejezte ki a köztársasági elnök horvátországi buszbalesetben elhunyt a lengyel zarándokok hozzátartozóinak.

2022. augusztus 06. 16:41
null

Novák Katalin közösségi oldalán azt írta, mély megrendüléssel értesült a lengyel zarándokok tragikus horvátországi buszbalesetéről.

Őszinte részvétem az áldozatok hozzátartozóinak, imádkozom a családjukért, a sebesültek gyors felépüléséért, lengyel barátainkért”

– írta a köztársasági elnök.

Az eset a Zágrábtól a magyar határig vezető sztrádán történt az észak horvátországi Varasd (Varazdin) közelében, a Brenznicki Hum és Komin közti autópálya-szakaszon. Amíg a tűzoltók és a mentők a helyszínen dolgoztak, leállították a forgalmat az autópályán, jelenleg egy sávban lehet közlekedni.

A belügyminiszter elmondta: a busz lengyel rendszámmal közlekedett, Varsó közeléből indult és zarándokokat szállított a bosznia-hercegovinai Medugorjebe. A buszon nem voltak gyerekek.

Nyitókép: Damir Senčar/AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alter_ego
2022. augusztus 07. 05:27
Elhisszük, hogy belehülyültél a 4 X 2/3-ba, és már csak vinnyogni és köpködve fröcsögni tudsz. Még min. 4 éved fog így eltelni, úgyhogy örülj...
foldizs
2022. augusztus 06. 18:11
Az imádkozás köztudottan sokat segít a sebesülteken.
llnnhegyi
2022. augusztus 06. 17:42
Isten segítse a túlélőket! Az elhunytaknak békét a lelkükben, útban a Menyország felé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!