Homofóbia, keresztény fundamentalizmus, őskonzervatív családkép, az egyházi pedofília további eltussolása

2022. augusztus 03. 20:32

Erre fognak 13 milliárdot áldozni hit- és erkölcstanoktatás címszó alatt.

2022. augusztus 03. 20:32
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter

„Miközben a KLIKK azt igyekszik felmérni, hogy hol lehet fatüzelésre átállítani az iskolák fűtését (sic!), az oktatásért felelős belügyminiszter (hol van még ilyen Európában?) azt mondja, akkor lesz fizetésemelés a pedagógusoknak, ha majd jut rá pénz. Na ebben a helyzetben adott a kormány mintegy titokban 6,46 milliárd forintot hit- és erkölcstanoktatásra, az eddigi 6,58 milliárd mellé. 

Homofóbia, keresztény fundamentalizmus, őskonzervatív családkép, az egyházi pedofília további eltussolása, a kisebbségek megbélyegzése, a liberális gondolkodás, a nyílt társadalom gyalázása, az antiszemitizmus és rasszizmus relativizálása, a hazaszeretet és a nacionalizmus összemosása – erre fognak 13 milliárdot áldozni hit- és erkölcstanoktatás címszó alatt.”

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. augusztus 05. 11:38
Homofóbia, keresztény fundamentalizmus, őskonzervatív családkép, az egyházi pedofília további eltussolása ------ Így látja a világ EZ az alak. Heteronak lenni homofóbia, hinni Jézus feltámadásában keresztény fundamentalizmus, férfi és nő alkotta család őskonzervatív családkép, az egyházi pedofília bűn, de ha a fajtájabeliek basszák segbe a gyerekeket, azzal nincs gond. Ugyanis arról egyáltalán nem beszél a patkányképű. Mit lehet ERRE mondani? Azt, hogy az alak és a fajtájába tartozó összes moslék minden megnyilvánulása megsemmisítéssel fenyegetés, a tetteik pedig emberek millióinak kiirtásához vezet. Ez az üzenete. Erről beszél. EZ az alak. Nekünk, még normális embereknek nincs hely abban a világban, amit ŐK akarnak. Nekünk az abnormalitás feltételeit kell elfogadnunk és saját magunkat kiirtani, ha nem tesszük önként, akkor megölnek minket. Most akkor válaszolok arra, hogy mit lehet erre mondani. Halál.
LancelotDuLac
2022. augusztus 04. 21:21
A friss, hamvas gyerek popsi nagyon sok adófizetői pénzbe kerül, a hívek nem dobnak annyit a perselybe! Igaza volt anno Niedermüllernek 2020. január 25: „hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a "gyűlöletvalamiket", ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből!!”
Csomorkany
2022. augusztus 04. 19:58
Nem baj. Én is szeretlek.
linkeloe
2022. augusztus 04. 19:09
Mert csak is kizárolag a katolikus egyházban .... : https://www.google.com/search?q=pedophile++rabbi&sxsrf=ALiCzsauTbLnsLbwGRim9ckt-kY0ZK8_gw:1659632905319&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwitkJ2u1q35AhUzh_0HHbtUDs8Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1540&bih=734&dpr=1.25
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!