„Ezt az ellenzéket én már semmiről nem akarom meggyőzni” – Hadházy Ákos nem zárja ki, hogy pártot alapít

2022. augusztus 01. 11:04

Azt a Jaksity Györgyöt is megkeresné a képviselő, aki „beteg demokráciának” nevezte korábban Magyarországot.

2022. augusztus 01. 11:04
null

Interjút adott a Válasz Online-nak Hadházy Ákos. A politikus tíz éve még fideszes önkormányzati képviselő volt. „Akkor még minden rendben volt a NER-rel, vagy csak naiv időszakát élte épp?” – kapta is a kérdést Stumpf Andrástól. 

„Abba a hibába estem eleinte én is, amelybe mai ellenzékiek is szoktak, de még inkább Fidesz-szavazók. Amikor azt mondja az ember magának: a másik oldal sokkal rosszabb, tehát kötünk kompromisszumokat” – válaszolta Hadházy. Hozzátette: mindenesetre, aki kicsit is tisztességes, már régen otthagyta a rendszert.

Csak sajnos az is nagyon késői” – hangoztatta a képviselő.

Pártalapítás, Jaksity György

„Ahogy az ellenzéki pártokat most elnézem, valószínűleg szükség lenne rá” – reagált Hadházy arra a felvetésre, hogy alapít-e saját pártot. Szerinte annak nincs értelme, hogy legyen egy Hadházy-párt, sok más elvérzett formáció után még egy. „Értelme akkor van, ha rengeteg aktivistát sikerül megnyerni, illetve olyan alapítókat, akik ismertek, valamit letettek már az asztalra, van vesztenivalójuk és mégis beleállnak” – tette hozzá.

Jaksity Györgyről megjegyezte: 

ha pártalapításra adnám a fejem, ő például éppen olyan ember, akit feltétlenül meg kellene keresni.

Amit a Corvinus diplomaosztóján elmondott, nagyon igaz, és hogy őszinte mert lenni, igazat mert mondani, tiszteletet érdemel” – hangoztatta Hadházy.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alitta
2022. augusztus 01. 18:47
Az nem lehet,....hogy belátom nem megy ez nekem elmegyek dolgozni.Nem muszáj mindenkinek politikusnak lenni!
Dezsőke
2022. augusztus 01. 17:55
a hatékonysági mutatóid hanyatlanak drágám
lyon
2022. augusztus 01. 16:38
Aki belép a pártjába ennek a senkiházi életművésznek, azok is csak életművészek lehetnek. Kíváncsi lennék rájuk... vagy is inkább mégsem... Ez eddig is csak a kasszát szívta és ezután is csak azt szeretné. Ez tény. De akinek több esze van és nem akar égni, az biztosan kihagyja... Soha sem lesz ezekből ember...
pumuklik
2022. augusztus 01. 16:29
Bolond ez is mint az unokatestvére (makiszar)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!