Éneklő Orbánnal lepte meg egy olvasója Hont Andrást (videó)

2022. május 03. 11:10

A vicces videót a publicista a közösségi oldalán osztotta meg.

2022. május 03. 11:10
null

Hont András a „rajongói videóhoz” az alábbi kísérőszöveget fűzte:

Károly nevű olvasójának pedig külön megköszönte a kreativitását, ami a zeneválasztásban is megnyilvánult. Hiszen a 2000-es évek egyik kedvence, Nelly és Kelly Rowland Dilemma című száma szól a rövid videó alatt.

Mint ismert, az Átlátszó újságírója hétfőn azt követően vetette fel egy Orbán Viktor miniszterelnökkel közös fotó ötletét, hogy a világhálót bejárta Osváth Zsolt alias VV Zsolti Insta-posztja, amelyen az influencer a magyar kormányfővel látható a parlament alakuló ülését követően.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2022. május 04. 21:42
Ez határozottan jó :))))
fpéter
2022. május 03. 21:20
Háháhá. Végre a kibaszott deepfakeből is ki lehetett hozni valami jót.
tevevanegypupu
2022. május 03. 16:54
Zseniális..minden elismerés a kitalálónak..Orbán és Hont is könnyesre nevethetik ezen magukat, akárhányszor megnézik, annyira jó. Hont még külön örülhet, kizárt, hgy Orbánnak mással is lenne ilyen duettje..
zolizolizoltan
2022. május 03. 16:47
Hont András csak identitás nélküli zavartfejű fickó, nem hinném, hogy fideszes lenne. Pártfüggetlen csak az lehet, akinek erős identitása van, különben zavartfejűvé válik, mint Hont barátunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!