Orbán Viktor: A kommunisták mind szavaznak! Legyünk ott mi is!

2022. április 03. 07:34

A miniszterelnök arra buzdítja támogatóit, hogy legyenek ott ők is.

2022. április 03. 07:34
null

Orbán Viktor április 3-án reggel a Facebook-oldalán üzent a támogatóinak: „A kommunisták mind szavaznak! Legyünk ott mi is!”

Nyitókép: Facebook / Orbán Viktor

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2022. április 03. 22:26
Végtelen hála és köszönet a vidékieknek. Ismét megmentették a hazánkat. Sőt, a magyar vidéki emberek megmutatták a világnak, hogy -az ellenzéki propaganda szerint a Fidesz győzelem esetére belengetett, a visszatartott eu.-s pénzek miatti 1,5 M Ft/állampolgár veszteség a visszatartott eu.-s pénz miatt- nem az ő tisztességük, hazaszeretetük, józan eszük nem eladó! Örök hála ezeknek az embereknek!!!!!!!!!!!!!
jánosbácsi
2022. április 03. 18:19
Orbán Viktor az ifjú kommunista, kommunista családban nevelkedett miniszterelnök lekommunistázta a fél országot. Ehhez mit szóltok bolondgombák? :D
Leo3
2022. április 03. 15:29
Sajnos a kommunisták olyanok, mint a csótányok. Újra és újra visszajönnek a baloldali ideológiájukkal, amiknek semmi haszna. Most éppen liberális köntöst vettek magukra, de attól még baloldaliak maradnak és kommunisták. Jó lenne végleg megszabadulni tőlük és a káros ideológiájuktól, amik több száz millió ember életébe kerültek eddig...
Akitlosz
2022. április 03. 15:01
"Orbán Viktor: A kommunisták mind szavaznak! Legyünk ott mi is!" Ezzel beismerte, hogy nem volt rendszerváltás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!