Orbán Viktor meghívta Magyarországra Ferenc pápát

2022. április 21. 18:20

„Biztatóan pozitív” választ kapott a Szentatyától.

2022. április 21. 18:20
null

Orbán Viktor a csütörtöki vatikáni magánkihallgatása során hivatalosan is meghívta Ferenc pápát egy magyarországi látogatásra a következő év során, amire – mint mondta Orbán –

Kapcsolódó

Orbán: Arra kértem Ferenc pápát, hogy támogassa a béke érdekében tett erőfeszítéseinket
A magyar történelem logikájából az következik, hogy Magyarország megkülönböztetett módon tekintsen a kereszténység központjára, a Vatikánra és a Szentatyára – hangsúlyozta Orbán Viktor a Vatikánban. Bővebben is érdekel...

A magyar történelem logikájából az következik, hogy Magyarország megkülönböztetett módon tekintsen a kereszténység központjára, a Vatikánra és a Szentatyára – hangsúlyozta Orbán Viktor a Vatikánban.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Vatikáni Média

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. április 22. 08:41
Aki lemond a szabadságról , a biztonságért , az mindkettőt el fogja veszíteni . Európa , egy gyarmat . A gazda beáldozza , " levágja a disznóját . "
mokány
2022. április 22. 08:39
A bűn zsoldja ,a halál .
mokány
2022. április 22. 08:39
cuius regio eius religio . Akié a hatalom , az mondja meg , hogy mit kell gondolni .
pipa89
2022. április 22. 08:37
Érdekes volt olvasni a kommenteket... Az ellenzék "szőnyegbombázása" már önmagában igazolja az út üzenetének fontosságát ;-) Fontos, jó üzenet befelé és kifelé egyaránt! A humánum eltörlésén dolgozó ANGOLSZÁSZ PÉNZHATALMI HÁBORÚGAZDASÁG ellenében a démonizált magyar miniszterelnök útja a szentatyához egy erős ellenképet mutat fel: BÉKE, CSALÁD, KERESZTÉNYSÉG, NEMZETÁLLAM! Tessék, kérem! Lehet választani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!