Fekete-Győr András szerint az előválasztás jó ötlet volt, még ha bele is bukott

2022. április 08. 08:34

A korábbi Momentum-vezér bocsánatot kért a baloldali szavazóktól a választási eredmények miatt.

2022. április 08. 08:34
null

Fekete-Győr András az ATV Egyenes Beszéd című műsorának a vendége volt. A Momentum korábbi elnöke a műsorban bocsánatot kért minden politikus kollégája nevében a választási eredmények miatt.

„Dolgozni kell a változáson”

Elmondta, hogy „a következő négy év egy új fejezetet jelent, más döntéseket fogunk hozni. Tapasztalunk, élünk, bölcsebbé válunk. Erről is szól a politika”. Hozzátette: úgy látja,

el kell fogadniuk a többség jelenlegi választását, és dolgozni kell a változáson.

„Az előválasztás jó ötlet volt”

Az előválasztás szerinte jó ötlet volt, még akkor is, ha végül számára párton belüli kudarcot hozott.

„2,7 millió honfitársunk másként látja Magyarország jelenét, mint mi. Ők a kiszámíthatóságot választották, ők egy olyan rendszert választottak, ami sok tekintetben hasonlít a kádári mentalitáshoz. Ennek a 2,7 millió embernek ez most megfelel. Annak ellenére, hogy sok tekintetben ez egy jövőtlen ország, ahonnan inkább elmennek az emberek, és nem feltétlen vágynak visszatérni. Ezt én tiszteletben tartom, ami a mi felelősségünk, és amiért bocsánatot kérek, az az, hogy nem tudtunk a magyarok többségének egy kiszámítható jövőképet adni. A változást mint olyat nem vállalták be.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. április 09. 19:59
Szerintem is nagyon jó ötlet volt az előválasztást, így biztosabban verték szét saját magukat. Erre mondják vidéken : aki hülye haljon meg!
misi53
2022. április 08. 16:23
Mindnek olyan furcsa feje van ! Gyurcsány, Márkizajos, fekagyőr ! Ez valami követelmény a mineln jelöltek nél ?
DE JÓ
2022. április 08. 14:45
Igen, mi is jól szórakozunk minden hülyeségeden és bukásodon. Örülünk, hogy te is így vagy vele. Kívánunk még sok ilyen jó ötletet.
masikhozzaszolo
2022. április 08. 12:34
Hit gyülekezet. Dőlj hátra, bízz Istenben, és ha igaz hittel hiszel, elkap(nak), és semmi bajod nem lesz. Ez nem az a gyülekezet. Ezek kihajítanak a csónakból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!