Karácsony eltitkolta a kampányban az autómentesítési terveit, hogy ne rontsa tovább a baloldal esélyeit

2022. április 13. 10:08

Az útfelújítások és lezárások nem kevés kellemetlenséget okoznak a budapesti autósoknak.

2022. április 13. 10:08
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Karácsony Gergely a Telex hírportálnak adott interjújában árulta el, hogy autómentes lesz a pesti alsó rakpart. 

A főpolgármester azonban elszólta magát a beszélgetés során. Úgy fogalmazott, hogy

A bejelentés kihatott volna a baloldal kampányára

Karácsony Gergely mindezek mellett kifejtette, hogy igyekezett kerülni a konfliktusokat azokkal az emberekkel, akik szerint újabb támadási felületet jelentett volna ez a bejelentés. 

Ahogy arról portálunk 2021 nyara óta hírt ad, a főváros vezetésének átgondolatlan útfelújításai és lezárásai miatt jócskán megnövekedtek a dugók Budapest útjain, amely nem kevés kellemetlenséget okoz az autóval közlekedőknek. 

Így valószínűleg, ha a kampány alatt jelentették volna be a pesti rakpart autómentessé tételét, az negatívan érintette volna a baloldal esélyeit a fővárosban is. 

Nyitóképen dugó a főváros útjain. Fotó: Juhász Szabolcs

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. április 15. 09:16
Nem kellene kibaszni ezt húgy agyut ????????? 2 millió budapesti polgár érdekében 3 év múlva 90%-a hulla beteg lesz légzési és stessz áldozata lesz ettől a hernyotól. Neki is kell legyen egy feletese.
Mukesz
2022. április 13. 19:04
Javasolnám, hogy a hidakat is zárják le, Esztergomtól Paksig. Az új hidat is borítsák be a Dunába. Követelem továbbá, hogy azonnal tiltsanak ki minden autóst Budapest és Pest megye területéről! Karigeri pedig tűzze ki szolgálati biciklijét a városháza legmagasabb tornyára. Gyorsan mert lehet, hogy holnapra eladják (a városházát, nem a biciklit)
masikhozzaszolo
2022. április 13. 18:56
Mint a Fogarasi várban a kínzókamra. Jelentkező esetén műsort tartanak. 2019-ben erre jelentkezett a budapesti többség. Azt hitték, a kerékbetörés látványos esemény. De nem gondolták, hogy fel kell hozzá feküdni a kerékre. Csak mondtak valamit a küllős kerékről, de a részletek nem voltak teljesen kibontva.
rókabácsi
2022. április 13. 18:19
és még ezek uetán is a barom pestiek szavaznal rá! mert megossza a népet pesten!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!