Orbán: A baloldal vért kínál az embereknek olaj helyett

2022. március 31. 13:32

„Mi békét akarunk!” – szögezte le a miniszterelnök.

2022. március 31. 13:32
null

A baloldal jelöltje az 1848-as, illetve az 1956-os magyar szabadságharchoz hasonlította az orosz-ukrán háborút. Márki-Zay szerint Ukrajna a „mi háborúnkat vívja” – számoltunk be tegnap a miniszterelnök-jelölt pécsi fórumáról, amelynek legnagyobb szólót mondata az volt, amikor Márki-Zay kijelentette: a fiataloknak a vér fontosabb, mint az olaj. Ezzel valószínűleg arra akart utalni, hogy a fiatalabb generációk feltehetően a keményebb fellépést választanák az ukrán oldalon, mintsem az orosz energiahordozókat – legalábbis szerinte.

Márki-Zay ezen kijelentésére reagált a miniszterelnök is. Orbán Viktor közösségi oldalán azt írja: „a baloldal vért kínál az embereknek olaj helyett”. Szerinte ez a választás „a háború választása”.

„Mi békét akarunk!” – szögezte le Orbán.

Nyitókép: Facebook

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. március 31. 16:55
Petőfi vajon hogy fogalmazta volna meg az áldozzuk fel a szabadságot a rezsicsökkentés oltárán gondolatot?
wrfri
2022. március 31. 16:13
A békét nem elég akarni, mint ahogy a szabadságot sem. Azért tenni kell
Dezsőke
2022. március 31. 16:11
Baloldal? Vámpír banda! Szeretnének háborúsdit játszani. Sajnos vannak páran, akik erre vannak kiéhezve. Mert miért számítana az élet(?) Minek élni, mikor meg is lehet halni? Elmebeteg banda.
kunfia
2022. március 31. 15:52
Amit most írok,a buta kommunisták nem fogják megérteni,és mocskolódni fognak. Orbán elvtársatok szerint az,aki fegyverekkel támogatja Ukrajnát,az háború párti...Orbán megszavazta a fegyverszállítást,és a NATO tagjai vagyunk.Pl Lengyelország Orbán szerint tehát hábrúpárti,mert fegyvert szállít.Mi lesz,ha a háborúpárti Lengyelországot is megtámadja Putyin és életbe lép a NATO 5.cikkeje?Most megvédjük Lengyelországot,vagy inkább kilépünk a NATOból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!