Megtalált a DatAdat

2022. március 29. 15:16

Nem kicsit, nagyon.

2022. március 29. 15:16
null
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás

„Ezt küldték nekem három SMS egyikeként:

»Bernadett soha többé gyarmat.

A magyarok büszkék és bátrak. Légy te is«

Bajnai űberfasza űrtechnikával profilírozó (a biztonság kedvéért azért szügyig offshore hátterű és minden létező adatvédelmi jogszabályt súlyosan megsértő) cége, a nagy-hatalmas ellenzéki csodafegyver időt, energiát és rengeteg kampánypénzt sem kímélve tehát bravúrosan kiderítette rólam, hogy mozgósítható ellenzéki szavazó vagyok, Bernadettnek hívnak és soha többé nem leszek már gyarmat (az amerikairól való fordítás, lássuk be, nem könnyű meló).

Hát úgy tűnik, van azért ott odaát rengeteg baj. A csodafegyver például besült.

És Márki-Zayt ezzel a DatAdat cuccal még a sajátjai is hülyének nézik.

Ennyi.”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
győri polgár
2022. március 31. 09:48
Schiffer András : „Kaptam egy sms-t: András, itt az idő. Tégy meg mindent a változásért. Légy bátor. Jó. Az elmúlt félévszázadban féltem a kutyáktól. Ez most változni fog. Bátor leszek.” Nem egy oldalon állok Schiffer Andrással, de el kell ismerni, ez szellemes.
vajda.
2022. március 30. 12:21
Balosok és bizonytalanok! Számoljátok ki, hogy megéri - e nektek a Fidesz ellen szavazni. Ha nem a Fidesz nyer, minden család minimum 100 000 Ft-al kevesebből kell, hogy megéljen, elveszik a 13. havi nyugdíjat, a fiataloktól az SZJA mentességet, vége a családi adókedvezményeknek, jön az adóemelés, a megszorítások, az évi 6x gázáremelés. Márki Zay beígérte, hogy fizetős lesz az egészségügy, és vége a rezsicsökkentésnek.
Lajoss
2022. március 30. 11:37
Fürtomi,lehet,hogy több volt egy csíkkal?? :)
nempolitizálok
2022. március 30. 10:25
Úgy néz ki, Bajnai még ehhez is béna. Pénz bőven van, csak szakértelem nincs. Olyan ez, mint amikor annak idején elárasztották a mailfiókokat spamokkal, de az eltérő karakterkódolás miatt krikraksszok jelentek meg az értelmes szöveg helyett. Egy kalap szart s ért. Bajnaiék egy csomó pénzt lehúznak, kiküldtünk hárommillió sms-t, csak éppen nagy részét eleve le is tiltja a szolgáltató rendszere, annyira kamu, ami átcsúszik, is értelmetlen. Egyébként választások után ezzel meg lehetne fogni Bajnaiékat. Több vádpontban is. Az első, választás rendjébe való beavatkozás, de van ott sok más is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!