Ahhoz az asztalhoz bizony mindenkinek le kell ülnie

2022. február 08. 14:24

A „függetlenobjektív” ellenzéki sajtó vajon ezt, hogy fogja értékelni?!

2022. február 08. 14:24
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás

„Ahhoz az asztalhoz bizony mindenkinek le kell ülnie, aki stabilitást és békét szeretne Európában és nem mellesleg nem akar télen megfagyni.

Macron francia elnök tegnap érkezett Putyinhoz, hogy hasonlóan a baloldal által kiátkozott Orbánhoz, a gázszállításról és Ukrajnáról tárgyaljon. A francia elnököt még a héten a német kancellár Olaf Scholz váltja, a téma ugyanaz: gáz és Ukrajna!

A »függetlenobjektív« ellenzéki sajtó vajon ezt, hogy fogja értékelni?!

Miután Orbán eredményesen tárgyalt, már ejtették is az ügyet.

És a mi ellenzékünk?

Gyurcsány és a bábjainak nagy volt a hangja az Orbán-Putyin találkozó előtt, de érdekes módon másnap már mélyen hallgattak az ügyről. Sehol egy bejegyzés. Kínos volt nekik, hogy Orbánnak megint sikerült.”

Nyitókép: Kötter Tamás Facebook-oldala

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2022. február 08. 16:14
Ezt a jelenetet már láttam párszor. https://www.youtube.com/watch?v=LzDddsW5Wuo
Perczel Éva
2022. február 08. 14:51
Hogy is volt az Budapesten, amikor Macron beengedte az ellenzékieket a raktárba? https://mandiner.hu/cikk/20211213_belfold_emmanuel_macron_baloldal_magyarorszag_zaszlo_marki_zay_peter_karacsony_gergely
aleb19
2022. február 08. 14:46
Miután Orbán eredményesen tárgyalt, --- mit is? a gaz megallapodas titkositott arral mar nyaron megkototte petiminiszter arra, hogy tobb gazt akart orban, azt mondta joputyin: majd egyszer lehet hogy talan
Lajoss
2022. február 08. 14:41
A véreskezű kágébés a csüngőhasú tartótisztje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!