Meggondolta magát, mégis vállal szerepléseket Király Júlia az ATV szerint

2022. február 22. 16:59

Hirtelen felindulásból gazemberezte le Róna Pétert – állítja az egykori MNB-alelnök.

2022. február 22. 16:59
null

Úgy tűnik, gyorsan elmúlt a ború az ellenzéki oldalon, hiszen Király Júlia kedden bejelentette, hogy mégis vállal nyilvános szerepléseket, pedig múlt hétfőn még azt írta, hogy „egyszerűen nem fog ráérni”, ha ilyesmivel keresik meg.

A Magyar Nemzeti Bank egykori alelnöke azt követően írt levelet Márki-Zay Péternek, amiben közölte, hogy nem vállal szerepléseket, hogy az ellenzék Róna Péter közgazdászt tette meg köztársaságielnök-jelöltjének. Király Júlia levelében azt írta, nem fogja az egyesült ellenzéket képviselni, Róna Péterről pedig azt írta, hogy egy „huncut pici gazember”.

„Huncut pici gazember” – Király Júlia annyira kiakadt Róna Péter jelölésén, hogy levelet írt Márki-Zaynak
Bővebben is érdekel...

Király Júlia most már azt mondja, hogy ezt a levelet annak idején hirtelen felindulásból írta. A volt MNB-alelnök ugyanakkor továbbra sem szeretne megnyilvánulni a Róna-jelölés ügyében, de ez nem befolyásolja, hogy továbbra is ő az árnyékkormány gazdasági területekért felelős tagja. A 24.hu az ATV-re hivatkozva azt mondja, Király Júlia akár már ezen a héten is feltűnhet az ellenzék rendezvényein.

Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. február 23. 08:40
Az első megállapítás az érvényes.
PanzerMeyer
2022. február 23. 06:34
Nincs itt kérem semmi látnivaló! Ezek mind gazemberek! Vannak kis huncut gazemberek és ordenáré nagy gazemberek! A kettő között széles skálán pedig mindenféle gazemberek! Egyebekben meg az sem igaz amit kérdeznek!
SyncBaer
2022. február 22. 21:52
Tehetséges fehérnép... aszongya: "Elmúlt a remegésem, mert megjött a fizetésem. Indul a celebration, mert megjött a fizetésem. Megjött már a fizetésem Egy az egyben, épp időben; A bankszámlámon van, és figyel. Na te kedves fizetésem, Szép kövér vagy, ahogy nézem."
cirmoscirmi
2022. február 22. 21:14
Kirepült a boszorkány az ajtón, a háttérhatalom visszafordította a seprűjét így visszatért az ablakon... Kedvelik a banyát, számítanak rá, hálózati ember...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!