Megvan az MSZP-s zenei tehetségkutató nyertese

2021. december 23. 13:16

A győztesnek személyesen Tóth Bertalan gratulált.

2021. december 23. 13:16
null

Mint arról korábban beszámoltunk, az MSZP zenei tehetségkutatót indított, pályázati felhívásukban olyan dalokat, videoklipeket vártak az előadóktól, amelyek „a fiatalokat érdeklő vagy érintő társadalmi témákat dolgoznak fel”. A pályamunkákat egy 3 fős szakmai zsűri bírálta el, melyben ott ül Wirth Zoltán, a Hírklikk.hu tulajdonosa.

A szocialisták most győztek hirdettek, Erdős Viola, az X-Faktorban is szereplő zenész így 500.000 forintos hangszerutalványt kapott, valamint Tóth Bertalan személyes gratulációját is fogadhatta: 

Nyitókép: Facebook

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sany Xepi
2021. december 24. 19:39
Ez most mi? Mert hogy ki az nem lehet.
Felvidéki MAGYAR
2021. december 24. 13:12
Húbaszky! Mi, vagy ki ez a fos? Inkább rakass még mindenhová pirszinget meg tetkót, csak a zenétől maradj távol, te kis bolsi hányadék....
Squalline
2021. december 24. 09:56
Ot kiloert megvettek egy retekcsatornast, aki eleg szemilyesegzavaros es polgarpukkaszto kinezetu ahhoz, hogy odakapja az ember a fejet, hogy magassagos eg, ki ez a cirkuszi gnom. Es latja mogotte az mszp logot. Ennyi. Termek. Az tokmindegy hogy tehetseges-e, enekelni tud-e, hallott-e valaha is a dur skalarol. Amugy aligha van ezek birtokaban. Ajanlom a T. Kommemtolvasok figyelmebe az alabbi videot. Cityrocks - a magyar kormany tamogatasaval is tobbek kozott. https://m.youtube.com/watch?v=szAhbHikBHw A kulonbseg erezheto, azt hiszem, es mindent elmond.
Ata
2021. december 24. 08:02
Elfuserált punk kinézet, pont olyannyira punkos, mint amennyire baloldali az mszp
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!