Ilyen lesz ifj. Vidnyánszky Attila Antall József szerepében

2021. december 21. 21:14

Megérkezett a Blokád című film előzetese.

2021. december 21. 21:14
null

Félidejéhez érkezett a Blokád című magyar történelmi film forgatása, aminek a most debütáló első előzetesén keresztül belenézhetünk a tervek szerint 2022. október 27-én mozikba érkező alkotásba.

Tősér Ádám rendezésében, Antall József alig fél évvel beiktatása után élete legnehezebb próbatételével találja szemben magát.

A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő Blokád főszerepeit ifj. Vidnyánszky Attila és Seress Zoltán mellett Gáspár Tibor, Szacsvay László, Végh Zsolt, illetve Tóth Ildikó alakítja. A producer Lajos Tamás, a kreatív producer és forgatókönyvíró az Apró mesék-et, a Félvilág-ot és az Örök tel-et is jegyző Köbli Norbert.

Nyitókép: YouTube

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jack Reynor
2021. december 22. 06:33
Körmondatai soha nem értek véget.
-Zsolt-
2021. december 22. 01:56
Nem túl fiatal az Antall szerephez? Vagy a taxisblokádot '56-tól kezdik? Az apja meg nyugodtan eljátszathatná Rapcsákot. Esetleg Csurkát vagy Torgyánt.
Newman
2021. december 22. 00:11
Csinálni kell, a lehető legjobban.
Senki Alfonz
2021. december 21. 23:19
És ki fogja játszani az alkoholizmusában az ablakban tántorgó Horváth Balázst? Vagy kimarad? Antall Jóska hogyan lehetett múzeumigazgató jobboldaliként? Ugyanúgy, ahogy Hóbagoly (Boross Péter) vendéglátóipari gazdasági igazgató! Ez a sok üldözött, meghurcolt tisztességes hazafias érzelmű jobboldali!!!! Most ugyanilyen baloldaliak vesznek fel szép összegeket az üldöztetésük során. Zsebkendőt gyorsan a könnyeinknek!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!