A diploma nélküli Hajnal Miklós szerint nem jó irány a munkaalapú társadalom víziója

2021. december 16. 11:40

A Momentum hegyvidéki jelöltje szerint a felsőfokú tanulmányok helyett a szakképzés irányába tereli a kormány a fiatalokat.

2021. december 16. 11:40
null

Mint arról korábban beszámoltunk, Hajnal Miklós, az ellenzék hegyvidéki jelöltje CV-jében egy idén elkezdett levelező jogász szak mellett „felfüggesztett” oxfordi tanulmányokról számolt be. És bár már sajnálja, hogy közgazdászként hivatkozott magára, valamint közösségi oldalán egy helyen parlamenti képviselőnek írta magát, holott nem választották meg

Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Hajnal: Ez nem a legjobb irány

A Momentum hegyvidéki jelöltje szerint a felsőfokú tanulmányok helyett a szakképzés irányába tereli a kormány a fiatalokat – derül ki a Budai Magazin november végi adásából, melyben Hajnal Miklós leszögezte, szerinte ez „nem a legjobb irány”.

Mint fogalmazott: „sajnos a magyar gazdaságot az elmúlt tíz évben nagyon erősen ebbe az irányba terelte a kormány, hogy

mindent feltettünk a munkaalapú társadalomnak a víziójára, és a szakképzés irányába tereljük a fiatalokat, a felsőfokú tanulmányok helyett. Szerintem ez nem a legjobb irány”

– szögezte le a Momentum politikusa.

Fekete-Győr szerint nem kell diploma ahhoz, hogy valaki közgazdásznak nevezhesse magát

Hajnal Miklós fent említett kijelentése azért is lehet meglepő olvasóink számára, mert a politikus párttársa, a Momentum korábbi elnöke éppen Hajnal Miklós diploma-botránya kapcsán jelentette ki, hogy szerinte nem kell diploma ahhoz, hogy valaki közgazdásznak, vagy éppen villamosmérnöknek nevezhesse magát.

Engem nem feltétlenül egy diploma tesz akár jogásszá, vagy akár villamosmérnökké”

– húzta alá Fekete-Győr András az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Az idézett mondat Hajnal Miklóstól a lenti videóban (30:52-31:09) hallgatható vissza:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2021. december 16. 18:44
Akkor tehát a munkanélküli alapú társadalom a jó irány? Kösz, olyat inkább ne.
Fekete85
2021. december 16. 17:30
Próbálom megfejteni mi a köze Hajnal diplomájának hiánya, és egy full gáz fasiszta társadalomkép között. Orbán pl életében nem dolgozott, de ma már az tudás, szociális biztonság, információs társadalom. Minek kell mindig a középkorban visszamenni mert ott lehetett lopni
CirmoS
2021. december 16. 15:59
Te idióta ingyenélő buzzancs senkiházi Hajnal(ka)! Ha mindenki tanul, ki fog dolgozni kétkezi munkát te ökör!? Nem kell a semmirevaló bölcsész meg hasonlók!... Hülyegyerek, ki fogja kifesteni a lakásod? Ki fog villanyt szerelni? Lehetne sorolni hosszan! Az ilyen ingyenélő belpesti szarokat mint te is, kéne irtani! Egy fillért nem ér a fajtátok, ehhez képest rohadt sokba kerültök!.. Sötétek vagytok mint az éjszaka!
nyugalom
2021. december 16. 15:59
Minden kretent ide kell nozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!