Márki-Zay megbízik Karácsony szavahihetőségében a zsaroló sms-ek kapcsán

2021. október 16. 10:48

Ezek azok az sms-ek, amelyek kapcsán Karácsony azt mondta: „Mikor azt mondjuk, hogy zsarolás, az egy politikai játszma, nem büntetőjogi értelemben beszélünk róla”.

2021. október 16. 10:48
null

Márki-Zay Péter a Népszavának adott interjújában beszélt a baloldali előválasztáson számos alkalommal emlegetett zsaroló sms-ekről, amelyeket állítása szerint a Demokratikus Koalíció küldözgetett. 

„Én Popovics Judittól sms-ben kaptam ezt az információt a vita előtt, ezért hoztam szóba. Csakúgy, ahogy

Karácsony Gergely szóbeli közlése után mondtam, hogy őt is megzsarolták, még Gyurcsány Ferenc is. Én megbízom a szavahihetőségükben, és gondolom, mindketten igazolni tudják az állításaikat”

– mondta a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője. 

Úgy bízik Karácsonyban, hogy nem is történt zsarolás?

Karácsony Gergely csütörtökön, az ATV Egyenes beszédében ugyanezen sms-ek kapcsán úgy fogalmazott: „ezek inkább fenyegetőzések, amikből soha nem lett semmi. Nem, nem, ezt nagyon határozottan szeretném mondani.

Ezek politikai játszmák, beszólogatások. Semmiképp sem olyan, amivel bíróságra kéne menni”. 

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hont András Márki Zay Péterről
2021. október 17. 09:05
Hont András: Márki Zay Péter zavarba hozta a Fideszt. Márki Zay Péter esetleges győzelme azt jelenti, hogy amit a Fidesz 2 év alatt kitalált AZ MIND KUKA! 1, az előválasztás színjáték, KUKA 2, Gyurcsány show, KUKA 3, migráció, KUKA 4 szivárványos BP vs narancs vidék, KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA
wasserwoman
2021. október 16. 17:59
szavahihetőség és Geri - két összefüggésbe nem hozható dolog
antioxi
2021. október 16. 17:48
Nehéz elhinni, h. Márky Z. érintetlen beszervezésileg, aki: "...kezdetben telefonszolgáltatást értékesített házról házra járva, de pakolt konténereket is..." először Kanadában majd az USA-ban élt..." És most miniszterelnökségre hajt.
Pitypangocska
2021. október 16. 16:23
Ja, és milyen gyakran kell fürödni ahhoz, hogy a "tiszták" közé kerülhessen az ember?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!