KAP: Csak annyit kértem, legyen meg a Te akaratod! És most itt vagyok (VIDEÓ)

2021. október 28. 22:01

A humorista videóban tett tanúságot hitéről.

2021. október 28. 22:01
null

Rövid videós tanúságtételben beszélt Istenhez fűződő kapcsolatáról Kovács András Péter. A népszerű humorista a „Rapid Randi a Jóistennel” Youtube-csatorna felvételén arról beszélt, hogy amikor fiatalon néhány tragédia miatt összeomlott az élete, nem megoldást, vagy csodát, kért Istentől, hanem csak annyit, hogy legyen meg az Ő akarata az életében.

KAP úgy fogalmazott, „Egy bizonytalan gyermekkor után elterveztem a biztos életet jogászként. Viszont ez az élet 23 éves koromban néhány tragédia hatására összeomlott: teljes talaj- és kontrollvesztés. Én akkor csak annyit kértem, hogy »Legyen meg a Te akaratod!«.  Nem megoldást, nem csodát kértem, csak ennyit.

És most itt vagyok és azt csinálom, amit igazán élvezek – és amiért megbecsülnek, szerető és támogató családtól övezve.

Nem tudok beszámolni látványos csodákról vagy gyógyulásokról, megmenekülésekről. De aki volt már tengeren viharban, annak a szárazföld is egy óriási, egész életen át tartó csoda”

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vucli Tóbiás
2021. október 29. 21:53
Atyaisten, KAP, nem fognak ezért téged kirúgni a Dumaszínházból? Vagy már kint is vagy, csak én nem tudom?
Gyéressy Károly
2021. október 29. 19:33
Azt tudja valaki, melyik szektában kötött ki?
Akitlosz
2021. október 29. 13:13
"De aki volt már tengeren viharban, annak a szárazföld is egy óriási, egész életen át tartó csoda" Inkább az a csoda, ha egy magyar tengeren viharba kerül. Magyarország népességének hányad része volt már tengeren viharban? Már eleve tengert sem láttam soha a Földön, olyasmi Magyarországon nem létezik. A holdi tengereket persze én is látom, de azokon se vihar, se hajó. Még a Viharok tengerén se. Olyan vihar esetén, amelyben elsüllyednének a hajók, a hajók a legközelebbi kikötőkbe menekülnek a vihar elől, s ott vészelik át azt. Mert persze fontos a határidő meg a profit és kötbért kell fizetniük, ha késnek, de olyan szabály is van, hogy védeni kell az emberéletet és a hajót. Ha manapság, a GPS meg az időjárásjelentések korában egy hajó komoly viharba kerül, akkor ott valaki nagyot hibázott. Például a kapitány. 2015. október elsején süllyedt el a Bermuda háromszögben a Floridából Puerto Ricoba tartó amerikai El Faro hajó a viharban, mert a kapitány tévesen értékelte a helyzetet és rossz döntést hozott. A környék minden más hajója kikötött Bahamákon a vihar elől, ez az egy nem. 185 km/h sebességgel fújt a szél. Nem volt esély a túlélésre, a hajó elsüllyedt, a hajón mindenki meghalt.
Sulammit
2021. október 29. 10:41
Én is pont ezzel a mondattal imádkoztam egyszer, akkor még nem tudtam, hogy a Szentlélek sugalmazására hogy: Legyen meg a Te akaratod. És megváltozott az életem. Nem mindenki meri rábízni magát Istenre pedig Ő a legnagyobb biztonság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!