Köszöntötte hazánkat augusztus 20-án II. Erzsébet királynő

2021. augusztus 20. 16:39

Őfelsége II. Erzsébet királynő Magyarország köztársasági elnökének, Áder Jánosnak, és a magyar népnek üzent az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából.

2021. augusztus 20. 16:39
null

II. Erzsébet angol királynő is üdvözölte is megemlékezett az augusztus 20-i nemzeti ünnepről. Személyes üzenetét, melyet a magyar néphez és Áder János köztársasági elnökhöz címzett, a magyarországi Brit Nagykövetség tett közzé a Facebook-oldalán.

„A nemzeti ünnep alkalmából gratulálok Őexcellenciájának, és egyben jókívánságaimat tolmácsolom Magyarország népének. A nehéz év után remélem, hogy sikeresen leküzdjük a globális egészségügyi kihívásokat és jobb idők elé nézhetünk a jövőben” – üzente a királynő. 

Fotó: Scott Heppell / POOL / AFP

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2021. augusztus 22. 09:26
Trianon 100 után elég halovány megtiszteltetés.Pedig ha jól emlékszem ők is aláírták. Lefordítanám magyarul mit jelent amit mondott: Semmit. Ezen kívül pedig azt hogy nem gondoltuk volna,hogy mostanra még életben lesztek.De remélem azért nem sokáig már és szépen csendben megdöglötök. Végül is mindig ez volt a céljuk ugye kedves kalózkirálynő? Hajóra pattanva gyarmatosítani és kirabolni a Világot,majd otthon szépen éldegélni? Nemde? Ne feledjétek,a Magyar okoz még meglepetést,nektek is!:))))
Ezért regisztráltam
2021. augusztus 22. 00:14
Megteheti: megvolt a Brexit, most már újra önmaguk urai. :-)
sorivo4
2021. augusztus 21. 20:58
Köszönjük Erzsébet Királynőnek a jókívánságait és hogy gondolt ránk! Isten életesse sokáig és országát!
Pitypangocska
2021. augusztus 21. 15:33
Köszönjük a megtisztelő figyelmességét. Isten óvja a Királynőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!