Reagálás a Velencei Bizottságra

2021. július 06. 14:33

Tehát: az anya nő, az apa férfi. A tények makacs dolgok.

2021. július 06. 14:33
null
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán

„Meg sem lepődünk azon, amikor a Magyarországot ért nemzetközi támadássorozatba becsatlakozik a Velencei Bizottság is, mely a baloldal és Soros György propagandáját ismétli.

Az Országgyűlés döntése alapján Magyarország védi a házasság intézményét, mint férfi és nő között, valamint a családot, mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja pedig a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony.

Tehát: az anya nő, az apa férfi.

A tények makacs dolgok.”

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2021. augusztus 11. 13:14
ÁDER is összehozott most egy VELENCEI BIZOTTSÁGOT, a Velencei-tó megmentésének érdekében! HOSSZÚTÁVÚ megoldást találandó!
Pető Márton
2021. július 06. 20:15
Ha valaki azt vitatja, hogy az apa férfi és az anya nő, akkor az bizony elmebeteg! Végtelenül sajnálom, hogy az EU-ban átengedték az irányítást az elmebetegnek! Lehetett volna értelmes Európai Közösséget létrehozni! Jelenleg úgy tűnik, hogy a degenerált elmebetegeknek hagyták átvenni az irányítást. Ahol a naposcsibék élete előrébbvaló, mint az emberélet az anyaméhben, az végtelen emberellenes közösség, amit radikálisan ell kell utasítanunk, és ezt a közösséget el kell hagynunk. Minél hamarabb ki kell lépni ebből az elmebeteg, emberellenes társulásból!
Bulvár Viktor
2021. július 06. 19:39
Konspirációs keresztyéni megcsalás megy még? Csak okosan, ügyesen! Tanulj Borkai hibáiból! A félredugás kanyarban előzte a fideszes családi értékeket! Éljen Én!
Bástyaelvtárs
2021. július 06. 18:29
Zolika, sztem írjátok bele az alkotmányba azt is, h a fiúknak kukija van , a lányoknak meg puncija. Egy illiberális világban minden egyszerű és fekete fehér. Nem bonyolítjátok az életet azzal, hogy a nemi identitás azért ennél komplexebb. Nincs válaszotok arra, hogy a kigyúrt kopasz szakállas állat a vele született formás pinával a lába között micsoda. Vagy ha vki aszexuális, vagyis egyik nemhez se vonzódik akkor mit mondjon a szexuális orientációjáról. Ezer és ezer kérdés van amire nincs válasza egy ilyen beteg orbáni világnak.... Pontosabban van válasza : nem beszél róla, tiltja a propagálását és megjelenítését annak ami nem fér bele a korlátozott világnézetükbe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!