Elkapta a koronavírust Dévényi Tibor

2021. július 13. 10:51

„Az oltás mentette meg az életemet” – mondta a Metropolnak. 

2021. július 13. 10:51
null

Néhány nappal második oltását követően elkapta a koronavírust Dévényi Tibor – adta hírül a Metropol. A hetvenöt éves műsorvezető már átesett a betegségen. 

A Három kívánságból is ismert Dévényi Tibor azt mondta: egy tüszős mandulagyulladást követően derült ki, hogy elkapta a koronavírust. A műsorvezető elmesélte, hogy a betegség is enyhe lefolyású volt nála, semmiféle különös tünete nem volt. „Az oltás mentette meg az életemet” – mondta a Metropolnak. 

A műsorvezető mindenkit arra kért, hogy vigyázzon magára, ő is így tesz. „Hatalmas élettapasztalattal rendelkezem, és én óvatos duhaj vagyok, még nincs semmi lefutva itt” – jelentette ki a lapnak.

A nyitóképen: Dévényi Tibor műsorvezető a Campus Fesztiválon a debreceni Nagyerdőben 2013. július 19-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. július 13. 12:11
Jahve vigyázott rá.. :)
makám
2021. július 13. 12:05
"A műsorvezető elmesélte, hogy a betegség is enyhe lefolyású volt nála, semmiféle különös tünete nem volt." mint a fertőzésen átesett emberek 90%-ánál...
Vallasz Vilmos
2021. július 13. 11:58
Honnan tudja, hogy az oltás volt és nem az előző fertőzés alakított ki nála valamilyen szintű védettséget? Honnan tudja, hogy nem a szervezete olyan erős, mint az első fertőzéskor is volt, hogy elgyőzze a vírust? Ez az eset pont nem bizonyíték az oltás hatására. Ezért lesz az ember egy idő után szkeptikus, hiányzik a logika a következtetésekből.
kunfia
2021. július 13. 11:25
Ha kínait kapott volna,ma nem élne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!