Új nap, újabb dugó a körúton

2021. június 09. 07:58

Zöld lámpánál is áll a forgalom.

2021. június 09. 07:58
null

A nyitókép a Harminckettesek terénél készült.

A IX. kerületben, a Közraktár utcánál menekülnének az autósok, de a kisebb utcák is bedugultak.

A Petőfi hídnál sem jobb a helyzet.

Teli zöldnél is áll a forgalom a Vámház körúton a belváros felé.

A pipa utca is elesett.

A Kálvin téren is kocsisor vesztegel.

Az alsó rakparton sem lehet haladni.

Kedves Olvasónk!

Az elmúlt napokban számos olvasói panasz érkezett lapunkhoz a budapesti közlekedési káosz, dugók kapcsán.

A Mandiner szerkesztősége foglalkozni szeretne a témával, segíteni szeretnénk olvasóinknak a biztonságos, zavartalan közlekedésben, a legzökkenőmentesebb, legkevésbé forgalmas útvonalak megtalálásában. Ennek érdekében a következő napokban az ön segítségére is számítunk!

Amennyiben reggelente munkába menet bármilyen közlekedési dugóval kapcsolatos tapasztalata van, és lehetősége van rá, hogy biztonságosan, a KRESZ szabályainak betartása mellett képet/videót készítsen róla, hálásan megköszönjük, ha elkészített felvételeit, pár soros beszámolóját megosztja velünk a [email protected] e-mail címünkön.

Célunk, hogy olvasóinkat aktuális, hiteles információkkal segítsük abban, hogy az esetleges forgalmi fennakadások miatt merre érdemes menniük, mely útvonalakat érdemes elkerülniük, hol milyen a forgalmi helyzet.

Segítségét, együttműködését ezúton is köszönjük!

A Mandiner csapata

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. június 09. 12:43
Kamugerit, drazset es bandajat a benzingőzbe kellene állitani 12 óran keresztül! Bicikli mellett állva! El is lehetne zavarni őket!
CirmoS
2021. június 09. 11:32
NEM BAJ!!! JÓ EZ!!! Had szokják!!! Fel van szabadítva Bugrispest!... :-)))))))))))) És ezen kívűl is van pozitívum.. Szanaszét van lopva, és le van rohasztva!! :-)))))))))))))))))) Ennél több jó dolgot már ne akarjanak az agyhalottak! :-)))
hzte90
2021. június 09. 10:01
Nem kellene WC-re is kocsival menni a sok lustának. A legtöbb személyautóban egyedül ülnek. Ha a közvetlen mellettük közlekedő villamosra szállnának még haladnának is, de persze az derogál.
ato boldizsár
2021. június 09. 10:00
Ez végső soron egy elég bonyolult, nehéz és összetett kérdés. Budapest 4 kerekűeknek kiépült (és általuk befizettet adókból létesült/fenntartott) útjait erőszakkal átminősíteni bicikliúttá elég nagy ostobaság. Ugyanakkor az agglomerációba kiköltözött és onnan visszaingázó tömegek tényleg egyre extrémebb terhelés a városnak, nem beszélve a csillagos égbe emelkedett életszínvonalról, aminek köszönhetően egyre több és egyre nagyobb autó lepte el az ország útjait. Azért valahol mégis az itt lakókat kellene védeni és nekik biztosítani elsősorban a szabad autóhasználatot (ahogy vidéken, a Balatonnál, más városokban pedig az ott élőknek) és büntetni , tiltani, megdrágítani a tranzitot, persze kellene végre minőségi vasúti / tömegközlekedési alternatíva is (itt- ot már nyomokban fellelhető).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!