Lökdösték a Demokratikus Koalíció aktivistáját a 16. kerületben

2021. június 13. 18:15

Nemes Gábor, a párt helyi országgyűlési képviselőjelöltje elítélte a történteket. A DK feljelentést tesz.

2021. június 13. 18:15

Szórólapozó DK-s aktivistát ért atrocitás a XVI. kerületben – írja közösségi oldalán Nemes Gábor, a Demokratikus Koalíció XVI. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje. A párt közlemény szerint egy aktivistát meglökdöstek, és kitépték a támogatói aláírásgyűjtő-íveket a kezéből. 

Nemes Gábor úgy fogalmazott: „Elítélem a vele szemben elkövetett erőszakos cselekedetet. A helyzetet súlyosbítja, hogy egy nővel szemben követték el az esetet. Minden tiszteletem azért a hölgyért, aki büszkén vállalta és vállalja politikai nézeteit és kiállt igazáért. Innen is üzenjük, hogy semmilyen erőszak nem fog megijeszteni bennünket és továbbra is azért dolgozunk, hogy 2022-ben kormányváltásra kerüljön sor. Büszke vagyok kollégámra és mindannyian összefogva továbbra is a kijelölt úton haladunk.”

Korábban június elején egy férfi gázpisztollyal fenyegetőzött Dobrev Klára, a párt miniszterelnök-jelöltje egyik fórumán.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovászos cipó
2021. június 14. 11:43
Fagyi. Egyébként akkor hiszem, ha látom. Hiszen reggel, éjjel és este...
rókabácsi
2021. június 14. 09:58
ugye milyen sértödöttek! csak azt kapják vissza amit ők adnak másoknak!
pitypang1125
2021. június 14. 07:44
Annyit nem érdemelnek a degenerált férgek hogy bemocskoljam a kezem, lábam velük. Pedig szívem szerint felrúgdosnám őket mint a fagyottszart.
palicsi
2021. június 14. 07:18
Azért is rászavaznak, me' báncsák, há'!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!