Adományt gyűjt az előválasztáshoz az ellenzék

2021. június 10. 10:05

A szocialisták szerint az előválasztás költségeit a hat ellenzéki párt állja, de a szervezett megjelenéshez szükség van az adományokra.

2021. június 10. 10:05
null

„Tegyünk közösen a demokráciáért, támogasd adományoddal az előválasztást” – írja az MSZP a Facebook-oldalán. Úgy fogalmaznak, hogy minden segítségre szükség van ahhoz, hogy az előválasztás megvalósulhasson. A párt tájékoztat, hogy a költségeket a hat ellenzéki párt állja, ugyanakkor minél szélesebb az anyagi keret, annál több helyen, annál szervezettebben tudunk jelen lenni – érvelnek. Majd megnyugtatásul közlik, hogy az adományokat pártok egy erre a célra elkülönített saját alszámlán gyűjtik, „de a befolyt összeget közösen, az előválasztás lebonyolítására fordítjuk”.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2021. június 19. 18:30
A nektek szánt adománytól már ma reggel megszabadultam. Ezért ha még kell, akkor reggelente legkésőbb 0715h-ig jelezzétek. Azután már biztos lehúztam.
confitür
2021. június 11. 07:42
Úgy látszik ezek nagyon szegény prolik. Az átverhető embereket szeretnék megsarcolni. Ki hallott már ilyent, hogy választás finanszÍrozásához adományt gyűjteni ? Az országban sok ember segÍtségre szorul,Önhibáján kÍvül. Nekik kell adományokat gyűjteni,nem ezeknek a népbolondÍtó bolsi köztörvényes bűnözőknek ! Már most sarcolják az embereket egy teljesen fölösleges szÍnjáték megrendezése érdekében. Mi lenne,ha kormányra kerülnének ? Akkor nem adományt gyűjtenének,hanem rekvirálnának ! Takarodjanak a bánatos büdös francba ! Szegény földönfutó Fletó !
Magyarok Pásztora
2021. június 10. 19:37
Küldjünk nekik palizert.
Sulammit
2021. június 10. 16:35
Ezt a pofátlan társaságot! Csak a lejmoláson jár az eszük. Megbízni az mszp-be? :)) Még az anyjukat is eladnák. Megbízni a jobbikban. A múltkori tarhálásukkal sem tudtak elszámolni. Mi fizessük a kisded játékaitokat? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!