„Hogy jön ide Apró Antal?” – Kiabálás, felháborodás, gyurcsányozás és múltidézés a Riporter Dobrev Klárát bemutató műsorában

2021. május 11. 10:55

A műsorban, ahol a jobboldal és a baloldal prominens szereplői is megszólalnak, szó esik arról, felelős-e Dobrev őskommunista családja tetteiért, ellenzéki előválasztásról, oltásellenes kampányról és 2006-ról. Gyurcsány pedig elmondja, milyen ember is ő valójában.

2021. május 11. 10:55
null

Dobrev Klárát, a Demokratikus Koalíció politikusát és miniszterelnök-jelöltjét mutatta be a Pesti Tv a Riporter című műsoruk legutóbbi adásában. A műsorban részletesen bemutatják Dobrev családi hátterét, a kommunista titkosszolgálatokkal közvetlen kapcsolatot ápoló Apró-klánt, nagyapját, Apró Antalt, anyját Apró Piroskát és apja, Petar Dobrev családját. Ahogy a Riporter nevezi, a Dobrev mögött álló hálózatot, a „Vörös polipot”.

A műsorban szó esik még Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára kapcsolatáról, a 2006-os eseményekről, arról, hogy Dobrev a D-209-es kommunista ügynökből miniszterelnökké vált Medgyessy Péter kabinetfőnökeként dolgozott, és hogy hogyan lett belőle a DK miniszterelnök-jelöltje.

Megszólal Boros Bánk Levente, aki szerint Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és az Apró család története leírja a XX. század közép-kelet-európai történelmét. Borvendég Zsuzsanna történész, a kommunista titkosszolgálatok hálózatát bemutató, Az Impexek kora, A Hálózat pénze, és A kádári Magyarország titkos élete című könyvek szerzője szerint

Dobrevvel nem a szülei és nagyszülei tettei jelentik a problémát, hanem az, hogy örökölt hálózati kapcsolatrendszerével a tőlük örökölt hagyományokat folytatja.

Dobrevről a napokban mi is hosszabb portrét közöltünk, ezt itt olvashatja:

„Én imádok Gyurcsány Ferenc felesége lenni” – Dobrev Klára portréja

Rákay Philip kommunikációs szakember szerint mindig emlékeztetni kell a magyar embereket arra, hogy Dobrev Klára családja, amely mások vérén keresztül őrizte pozícióit, mit tett az országgal, és úgy véli Dobrev farizeus módon rendszeresen a demokrácia híveként nyilvánul meg, pedig erre semmi jogalapja nincsen. Szerinte a szülei és nagyszülei tetteiért csak addig nem felelős valaki, mígnem

vagyonát, politikai, gazdasági befolyásolási rendszerét és kapcsolatait arra építi, amit a felmenői mások vérén és verejtékén építettek fel.

Szó esik még többek között az előre megrendezett ellenzéki előválasztásról, és Dobrev Klára ebben betöltött szerepéről, Karácsony Gergelyről és a DK járvánnyal kapcsolatban látott megnyilvánulásairól, például az oltásellenes kampányról.„Ho

A Riporter Dobrevet bemutató műsorát itt nézheti meg

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimród vére hej
2021. május 12. 04:17
Így lehet a kommunisták leszármazottaiből "vörös arisztokrata". Mert azok szeretnének lennei, úgy viselkednek ...
választópolgár
2021. május 11. 16:23
Gyurcsány: összecsórt fontok: https://streamable.com/4evi09 Gyurcsányné csontok 2.0: https://streamable.com/nhroqa
nyugalom
2021. május 11. 15:56
Hát, egy zsidó, gyilkos komcsi agyapat nehez kikerülni! Apróklan szinten gyilkos, oltasellenes! Hanyan haltak es halnak meg miattuk? Hany temetest fizettek?
Box Hill
2021. május 11. 15:44
A neveléstudomány alapelve: a gyerekek azt csinálják, amit a felmenőiktől láttak. Ha gazemberséget, akkor azt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!