A Jobbik nem indit jelöltet mind a 106 választási körzetben

2021. április 09. 14:07

Jakab Péter szerint csak ott indít jelöltet pártja, ahol úgy vélik, hogy a jobbikos jelölt a legalkalmasabb a Fidesz legyőzésére.

2021. április 09. 14:07
null

„Csak ott indítunk jobbikos jelöltet, ahol meggyőződésünk, hogy ő a legalkalmasabb a Fidesz legyőzésére, mert képes azokat is megszólítani, akik nem jobbikosok. Itt most nem a pártérdek az első, hanem a kormányváltás” – mondta Jakab Péter az Alfahír nevű jobbikos portálnak adott interjújában. 

olyanokat, akik helyben ismertek, ugyanakkor eddig nem kaptak lehetőséget országos szinten bizonyítani” – mondta az interjúban a jobbik elnöke, aki elárulta, hogy az elkövetkező hónap során naponta fog bemutatni egy jobbikos jelöltet. 

– tette hozzá, hangsúlyozva, hogy a Jobbik elsősorban vidéken erős, ahol a Fidesz is. Az előválasztáson azonban a „fő mocskolódó” a Fidesz nem indul, így elsősorban pozitív kampányra számít az előválasztásokon. 

amely felel a szervezésért. A járvány miatt egy augusztustól októberig terjedő időszakra kell készülni, amikor is lebonyolítjuk az előválasztás egészét. Október 23-án pedig a csapat készen fog állni, hogy egy az egy ellen nézzen farkasszemet a rezsimmel” – mondta Jakab Péter.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
józan paraszti ész
2021. április 09. 18:11
Ha valamit nem tud az ember akkor nem akarja, ennyit még ez a hülye is tud. Szóval nincs mind a 106 körzetben tagjuk. Eddig is sejtettük, most már tudjuk.
péterx
2021. április 09. 17:34
Jól hangzó mellébeszélés annak álcázására, hogy nincs elég káderük.
llnnhegyi
2021. április 09. 16:36
Egyéni győztes? ... nyihahahehihuhhahihi... Annyi lesz vazze,amennyit a közösböl kapsz az Apró-klan embereitől!
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. április 09. 15:19
A gyurcsánysimogató nácik bukják a töredékszavazatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!