Titkos és illegális partikat szerveznek a Facebookon

2021. március 29. 09:51

Olyan luxusbulikat is szerveznek, ahol a bérelt helyszínen jakuzzi, szauna várja a meghívottakat.

2021. március 29. 09:51
null

A Facebookon tucatnyi csoport van, ahol a járvány idején illegális házibuli-szervezéssel foglalkoznak, számol be a Metropol. A csoportok „éjszakai életpótlóknak”, „elhagyatottságban egymásra találtaknak”, kötekedésmentes házibuli-keresőknek nevezik magukat. Az egyik ilyen csoport például közel 30 ezer tagot számlál, és folyamatosan gyarapszik.

A csoportban szigorúan csak lányok jelentkezését várják egy-egy titkos helyszínen tartandó házibulihoz. A címet és a résztvevők listáját privát üzenetben osztják meg egymással a szervezők.

Már olyan luxusbulikat is szerveznek, ahol a bérelt helyszínen jakuzzi, szauna várja a meghívottakat. Ezekbe a partikba csak limitált fő vehet részt, a lányok szállításáról pedig háztól házig a szervezők gondoskodnak.

Fotónk illusztráció, MTI, Balogh Zoltán

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szemlelo
2021. március 29. 12:13
Ha jól értem, eszkort szervezésről van szó. Lányokat szerveznek be szórakozni vágyó pénzes kanoknak. Ezt "bulira kiéhezett fiataloknak" nevezni álnaivitás.
szürkeSzarvas
2021. március 29. 12:09
A celebek világában elképzelhető hasonló. Akinek csak 1 kicsivel több esze van,mint a Fegyőrnek-nem tenne ilyet.
zakar zoltán béla
2021. március 29. 12:07
ribancnyákok
nempolitizálok
2021. március 29. 12:00
Én már ezt magasról szarom le, 100%-os védelem. Ez az ő bajuk. A nem beoltott szüleiknek meg sajnos pech.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!