Szabó Győző: Szomorú, amikor a színész kolléga hozza ki a pizzámat

2021. február 18. 18:53

Szabó Győző a LifeTV-ben beszélt arról, hogy látja a járvány okozta válság által sújtott szakmáját és saját helyzetét.

2021. február 18. 18:53
null

Szabó Győző a LifeTV Bréking című műsorában beszélt arról, hogy sok más szakma mellett a színészetet is kedvezőtlenül érinti/érintette a koronavírus-járvány. Szabó Győző ezzel kapcsolatban elmondta: szomorú, amikor az ember rendel egy pizzát otthon, és egy kollégája hozza ki.

– mesélte a színész, hozzátéve, hogy ő nem vállalna átmeneti állást. „Pont elég munka az, hogy a családommal végre újra megtaláljuk a nagyközösséget, ami nagyon jó” – tette hozzá.

Nyitókép: Facebook

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2021. február 20. 18:57
Ne szomorkodj, hanem adj neki jattot. Többet mint mások. (ez a nagyon finom verziója annak, amit gondolok) Írhattam volna azt is, hogy kibaszott képmutató és álszent.
Vörös Gyuláné
2021. február 19. 20:19
Hirdetésekben bohóckodni sem éppen emelkedett színészi teljesitmény. De ha valaki szorult helyzetében felgyűri az ingujját és valami munka után néz, ahelyett, hogy siránkozzon, azt én becsülöm. És úgy tűnik, ebben a darabban Szabó Győző kapta az ellenszenves fanyalgó szerepét.
mucsay
2021. február 19. 14:29
ennek is elég volt hazajönnie londonból, máris eltartjuk, csak mert benne van a körben
nikonos
2021. február 19. 10:41
"Szomorú, amikor a színész kolléga hozza ki a pizzámat" Nekünk meg évtizedek óta pizzafutár szintű tehetségek játszanak a filmekben. Szokjátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!