Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Mester Tamás: Heisler András megbukott mint zsidó vezető

2021. február 09. 18:28

Újabb levélváltásra került sor Mester Tamás BZSH-elnök és Heisler András, a Mazsihisz elnöke között, melyből kiderül: vezetőségi-elöljárósági ülésen tisztázták a BZSH elnökét.

2021. február 09. 18:28
null

A Neokohn birtokába került levélváltás első felében Heisler reagál Grósz Andor kecskeméti hitközségi elnök levelére. Ebben Grósz Andor arról ír, hogy „ezek az emberek Alapszabályunkat keresztül-kasul hágva, sok társunkat ilyen vagy olyan módon lekötelezve, a Rabbitestület véleményét az esetek többségében semmibe véve kiürítik szervezetünk elsősorban vallási jellegét és egy diktatórikus szisztémát a »Heisler pártot« hozták létre, ahol megvalósították az ötvenes évek hírhedt szlogenjét: »Aki nincs velünk az ellenünk.«”

Heisler erre válaszul többek között ezt írta:

Mester Heisler fenti soraira reagált tegnapi – február 8-i – keltezésű levelében, melyben azt írja: a neki felrótt „heisleri hamis vádat” teljes terjedelmében cáfolta, külön összevont vezetőségi-elöljárósági ülés tárgyalta azt. Elmarasztaló határozat vele szemben nem született.

– mondta Mester levelében, hozzátéve: Heisler András „nevéhez nem fog más tapadni, mint a botrány, a hitközség szétverése, és a kicsinyes bosszúállás.” 

Nem az az első levelezés, amely a Mazsihiszt 2020 nyara óta tépázó belső viszályok sorába illeszkedik. Korábban „goebbelsi stratégiát” és „náci ideológiát idéző gyalázkodást” emlegetett a MAZSIHISZ vezetése ellenfelei kapcsán, erről itt írtunk részletesebben.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. február 10. 08:13
Pedig még nem is adtak el egymásnak használt autot!
syphax
2021. február 09. 23:30
AZ EGYIK ANNTICCEMITA ZSIDAJ BASZOGASSA A MÁSIKAT, A MÁSIK MEG A HARMADIKAT OSZT' UTÁNNA A HARMADIK AZ ELSŐT. IGY A KÖR BEZÁRULT.JÓL ELVANNAK EGYMÁSSAL EBBEN A SZÓRAKOZTATÓ MŰFAJBAN.-... MINDENKJI ŐRIZZE MEG A NYUGALLLLMÁÁÁT! A RENDŐRSÉG FÖNNTARCCSA A RENDET UGYI...FÜLIG DZSIMMI AZÉÉ" BESZART...BISSZTONSÁG OKÁÁBÚÚL ÉS GYANÁNT....
Gullwing
2021. február 09. 21:13
Na ne már, egy zsidó nem tud megbukni!
Rugo
2021. február 09. 20:57
Szórakoztató is lehetne, ha ezek a dúsgazdag gazemberek nem a magyar adófizetők pénzén élősködnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!