Húsz hektár nádas ég a Balatonnál

2021. február 27. 19:05

Akkora a tűz Fonyód mellett, hogy a tó északi partjáról is látni. Az oltást megkezdték.

2021. február 27. 19:05
null

Óriási területen, nagyjából húsz hektáron ég a nádas Folyód mellett – közölte a Katasztrófavédelem.  A tűzhöz riasztották a siófoki, marcali, balatonboglári, fonyódi, kaposvári, zalakarosi és pacsai tűzoltókat is, akik már az oltáson dolgoznak. A tűz akkora, hogy a Balaton északi partjáról is látható.

A Katasztrófavédelem által közzétett térkép szerint az alábbi területen pusztít a tűz: 

Kép:Varga Balázs Péter

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2021. február 28. 03:23
Az időjárás kizárta a nádvágást, az érintettek bűnöztek, természetpusztítással! Hiteles kivizsgálást és példás büntetést, kártérítéssel! Új, működtethető technológiát a nádvágáshoz! A kiskerti hulladék égetésének tiltása mit is old meg?
kizökkentidő
2021. február 27. 21:57
Nem kellene egy-két tűzoltóhajót rendszerbe állítani az ilyen esetekre? Szerintem sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudnának oltani a Balaton vízével.
mabarta
2021. február 27. 20:44
Ha a fényképet nézem, akkor inkább Bélatelep és Fenyves. (Annak üzenem, akinek nem tetszett a hozzászólás, hogy a hivatalos jelentések szerint a Turul utca környékén égett a tűz, az pedig Bélatelepen van...)
G r o s w e n o r2
2021. február 27. 20:22
Gyurcsány Nérót játszik és gyújtogat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!