Újraindítja Hodász András atya a Papifrankót

2021. január 19. 15:39

A Papifrankó Instagram-oldalán jelentette be Hodász András és csapata, hogy folytatódnak a videók.

2021. január 19. 15:39
null

Öt hónap szünetet követően újraindul a Papifrankó mémoldal és Youtube-csatorna – jelentette be ezt Hodász András a Papifrankó Instagram-oldalán. 

 

Erdő Péter bíboros múlt heti interjújában, beszélt arról, hogy a közvélekedéssel ellentétben „nem tiltotta le” az angyalföldi Szent Mihály Plébánia plébániai kormányzójának blogját. Mint mi is beszámoltunk róla, Hodász András erre személyes Instagram-fiókján reagált, mint írta, „szívesen mesélek arról, hogy mit jelent, amikor egy ilyen helyzetben valakire »rábízzák a döntést«”. 

Címlapkép: YouTube

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mag Ányos
2021. január 20. 15:11
Szerintem, az egyik legrémesebb tulajdonságunk az, hogy mindig tudjuk, hogy a másik embernek mit kell csinálni. De ha valaki nekünk mondja meg (hiszen mindenki másik ember is), akkor kikérjük magunknak.
RPéter10
2021. január 20. 14:12
https://www.esztergomi-ersekseg.hu/papsag/fabry-kornel-dr- bár szerintem itt hiba van,m úgy tudom,h a Lehel téri Árpádházi Szt Margitban teljesít szolgálatot https://www.youtube.com/channel/UC1zuucvh8x0XxGmPEF_KNUg
Sulammit
2021. január 20. 12:12
Rendben. Akkor mégsem tiltott le a bíborosod? Persze, hogy nem. Ezt te is tudtad, Hodász atya. Bocsánatot kértél tőle személyesen és a nagy nyilvánosság előtt? Ezzel ugyebár tartozol neki és nekünk, mivel szépen meghurcolta Erdő Péter bíboros urat az ellenzéki sajtó és a követőid is, a sugalmazásod miatt, hogy letiltott.
Augustus1
2021. január 20. 08:29
Könyörgöm! Bárki mikor mehet szembe főnökével? Egy kormánytisztviselő mégcsak nem is nyilatkozhat médiának a főnöke engedélye nélkül. Ez a kis libsibolsi meg mártírt csinált magából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!