Győrfi Pál találkozott az egyik leggazdagabb magyarral

2020. december 18. 14:12

Egy karácsonyi élményét osztotta meg Győrfi Pál a Facebookon.

2020. december 18. 14:12
null

Mint posztjában is írja, az Országos Mentőszolgálat szóvivője véletlenszerűen, bevásárlás során találkozott a középkorú férfival. Győrfi Pál arra lett figyelmes, hogy a férfi maszkját kis fotók díszítik. A férfi Győrfi Pál kérdésére elárulta, hogy nyolc gyermeke és felesége arcképe látható a maszkon.

„Tudjátok, az újságok minden évben megjelentetik az ország leggazdagabb embereinek rangsorát. Szerintem alapvető tévedés milliókban mérni a gazdagságot. Ez a férfi, még ha kevés pénz van is a bankszámláján, és luxusautó helyett egy húszéves kombi várta a parkolóban, biztosan ott van a leggazdagabbak között” – írta a szóvivő, boldog karácsonyt kívánva a férfinak és családjának.

Címlapfotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. december 19. 03:46
A Mámi c. filmrészletből csak egy mondatot idéztem, pedig Fedák Sári dalszövegében van jobb beszólás is: "Én mán bizony, hogyha törik, ha szakad, úgy keverem a rántást, ha lesz ötven (!!!) unokám, velük járom igazán, de hajnalig a csárdást"
alkaloidablog
2020. december 18. 23:10
Ez szép.
egyvilág
2020. december 18. 21:17
Apropó, a leggazdagabb: egy általános összefoglaló a társadalmi egyenlőtlenségekről: https://egyvilag.hu/temakep/100.shtml
Senki Alfonz
2020. december 18. 17:41
Azért kicsit furcsa, hogy egy elvált, újranősült, nyilvánvalóan médiasztár beszél a családi örömök gazdagító hatásáról! Mintha Ciccolina meghatóan mesélne a hűségről. Ami az ő esetében a kígyóra vonatkozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!