Az elmúlt 9 év nem volt elég a Fidesznek a Lánchíd megújítására

2020. december 17. 13:00

Most viszont megújítjuk.

2020. december 17. 13:00
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely

„Az elmúlt 9 év nem volt elég a Fidesznek a Lánchíd megújítására – most viszont megújítjuk. Az előző városvezetés által kiírt, majd általuk vissza is dobott közbeszerzésen mintegy 35 milliárdba került volna a híd megújulása, az ezzel összevethető legolcsóbb ajánlat a BKK által kiírt közbeszerzésen valamivel 27 milliárd alatt van. Megyünk tehát előre, ahogy ígértük. Egy valaki azonban nem teszi a dolgát: a kormány. A híd felújítására februárban(!) megígért 6 milliárd forint átutalására kilenc hónap is kevésnek bizonyult. 
Persze, aligha elkerülhető, hogy Lánchíd ügyében újratöltsék a propagandagépezetet, de a lényeg ez: az eddigieknél kedvezőbb feltételekkel, évtizedes tétlenség után újulhat meg Budapest és a város egyik legfontosabb szimbóluma.”

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. december 18. 16:03
kakykola
balbako_
2020. december 18. 14:04
Megint hazudik és megint lebukott. https://pestisracok.hu/karacsony-hulyenek-nez-mindenkit-otmilliarddal-dragabb-lesz-a-lanchidfelujitas/
iIonah
2020. december 18. 13:09
Neked meg egy év is kevés volt ahhoz, hogy elkezdd végre a munkát. Elképzelhető, hogy a 41 tanácsadó még mindig kevés, de akkor vegyél fel többet.
Friedrich Ferdinand von Beust
2020. december 18. 12:58
Géza! 14 hónapja te vagy a polgármester, és addig nem jutottatok el, hogy kiírjatok egy szabályos közbeszerzést. Igaz érkeztek be a felújításra ajánlatok, de mindegyiket drágálod, mert a 14 hónap késlekedés miatt nem lett olcsóbb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!