Védőruhával segíti a DK az Oltalom Karitatív Egyesület kórházát

2020. november 25. 11:05

Iványi Gábor éppen gyógyulófélben van otthon. A DK minden módon segíteni akar.

2020. november 25. 11:05

Íme a DK közleménye:

„A Demokratikus Koalíció már több alkalommal segített a rászorulókon, támogatta azokat a civil szervezeteket, akik a legszegényebbek, legelesettebbek mellett vannak mindig, a legnehezebb időkben is. Ezúttal Oláh Lajos, Terézváros és Erzsébetváros országgyűlési képviselője vitt több száz védőruhát az Oltalom Karitatív Egyesület által fenntartott kórháznak.

A Demokratikus Koalíció kiemelten fontosnak tartja, hogy segítsen minden rászorulónak minden lehetséges módon a koronavírus-járvány idején. Különösen most, hogy Iványi Gábor, az egyesület vezetője éppen gyógyulófélben van otthon, szeretnénk, ha érezné, hogy vannak, akik nem gátolni, hanem segíteni szeretnék a munkájukat, és kiállnak mellettük. Mi, európai magyarok továbbra is tesszük a dolgunkat, ha kell maszkot, ha kell védőruhát, ha kell élelmiszert, vagy digitális eszközöket viszünk a rászorulóknak.”

(MTI-OS)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2020. november 25. 13:39
Ime a kőgazdag libsik, komcsik, zsidók!
olajfa1
2020. november 25. 12:20
A VIZITDÍJBÓL MÉG ERRE IS TELIK!
kispufi
2020. november 25. 12:11
az elvtárs segíti a lebukottat. mecsoda jótékonyság.
bunko_jobbos
2020. november 25. 12:07
Feri a bőrtangájával segít, vagy mi? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Vagy Vadai alsóneműjét felállítják védősátornak valamelyik kórház udvarán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!