Megérkezett az új brit nagykövet

2020. október 16. 13:49

Paul Fox az ilyenkor szokásos módon megkoszorúzta a Hősök terén az Ismeretlen Katona síremlékét.

2020. október 16. 13:49
null

A brit nagykövetség hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy az új brit nagykövet, Paul Fox ma átadta megbízólevelét Áder János köztársasági elnöknek, majd az ilyenkor szokásos módon megkoszorúzta a Hősök terén az Ismeretlen Katona síremlékét. Paul Fox Iain Lindsay-t váltja, akinek távozását idén februárban jelentették be.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendeguuz
2020. október 19. 10:05
Igenis, Miniszter Úr! Brit külpolitika https://youtu.be/f3hgPMXJRag
hegyaljai
2020. október 17. 12:12
Amikor majd az első Ady, vagy József Attila verset mondja magyarul, onnan kezdve oda figyelünk rá.
balbako_
2020. október 16. 20:51
Az elődje nagyon magasra tette a mércét.
USsange
2020. október 16. 16:38
Mindeközben az indexet olvasva az ember úgy érzi, visszacsöppent a Szovjetúnióba: "Miután leszállt Alekszandr Lukasenko repülőgépe a német Fuhlsbuettel reptéren, a helyi szakszervezeti aktivisták sietve elterjesztették a hírt a technikusok között, hogy a Boeing azé a belarusz elnöké, aki hazájában augusztus 9. óta tartó ellenzéki demonstrációkon a tüntetők közé lövetett. A munkások erre tüntetőleg letették a szerszámaikat. Mi, a Lufthansa technikusainak szakszervezeti aktivistái a gazdasági nehézségek ellenére nem feledjük a nemzetközi szolidaritás régi hagyományait, és vállvetve támogatjuk a belarusz munkásait! - áll a rögtönzött röplapjukon. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!