Kórházban ápolják a koronavírusos Delhusa Gjont

2020. október 26. 13:34

A retro bulik kihagyhatatlan szereplője erről a Facebookon adott hírt.

2020. október 26. 13:34
null

Delhusa Gjon is elkapta a koronavírust. A hírt a zenész közölte hétfő délelőtt hivatalos Facebook-oldalán. Azt írja, hogy tíz napja rosszul érezte magát, végül kihívta a mentőket. Az általuk végzett koronavírus-teszt pozitív lett, majd Delhusát bevitték a Korányi-kórházba, ahol teljes izoláltságban fekszik, írja posztjában. „Küldjétek az energiát. Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom” – tette hozzá az énekes.

 

Hősies 10 nap után feladtam.hívtam a mentőt.teszt,pozitív.korányiba teljes izolált magányban, az immunrendszerem erősségén a sor. Küldjétek az energiát.nem szoktam sírni,de itt nincs más barátom

Közzétette: Delhusa Gjon – 2020. október 26., hétfő

 

(Facebook)

Címlapkép: Facebook

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2020. október 27. 03:10
Elsőre azt hittem a kép alapján, hogy Simicska Lajos...
cutcopy
2020. október 26. 20:45
Jobbulást..
viewty
2020. október 26. 20:01
A hivatkozásra klattyolva van szelfike a mentősökkel, van szelfike a mentőben (ez igen homályos), megörökítette a papucsát az ágy alatt... Szóval szegény Gjoninál van pici baj a toronyban. De ettől még jobbulást-gyógyulást neki!
annamanna
2020. október 26. 19:39
"Delhusa Gjon 1953. augusztus 9-én született Budapesten. Édesanyja Ihász Erzsébet, Ihász Gábor énekes nagynénje, így Delhusa Gjon anyai ágon unokatestvére a zenésznek és testvérének, Ihász Kálmán labdarúgónak. Apai nagyanyja görög, nagyapja pedig albán, anyai nagyanyja német, nagyapja magyar nemzetiségű volt. Szülei egyszerű emberek voltak. Gjon gyermekkorát Zuglóban töltötte, eredetileg autófényező szeretett volna lenni. (...) 2000-ben a Roma Közösségtől az Év énekese díjat kapta meg, s hamarosan a lemez eladási adatai elérték az egymillió hanghordozót. 2002-ben átvehette az egymillió eladott példányszám után járó lemezét. Legsikeresebb dalai közé tartozik gyermekkori barátja, a fiatalon elhunyt autóversenyző, Kesjár Csaba emlékére írt dala (Gyertyák a síron). 2005. március 15-én megkapta a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet. Áprilisban a Vitézi Rend lovagjává avatták a dunaújvárosi Hősök Templomában. 2010-ben az I Love Gjoni című műsorában keresett feleséget. A műsort 2012 őszén adta le az RTL Klub és az RTL II."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!