Egyesítsük erőinket az európai értékek és a hagyományos európai életforma megvédéséért! – reagált Orbán Viktor a nizzai terrortámadásra

2020. október 29. 13:35

Orbán Viktor biztosította Franciaország államfőjét Magyarország támogatásáról ezekben a nehéz órákban.

2020. október 29. 13:35

Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtöki nizzai iszlamista terrortámadás kapcsán a magyar emberek nevében együttérzését fejezte ki a francia nemzetnek, és sok erőt kívánt az áldozatok családjainak abban a levélben, amit Emmanuel Macron köztársasági elnöknek küldött” – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Mint írta, mély megdöbbenéssel értesült a Nizzában elkövetett szörnyű terrortámadásról. „A mai és az elmúlt hetek támadásai is egyértelműen megmutatták, hogy közös európai kultúránk, életmódunk és értékeink a szélsőséges terrorizmus célkeresztjébe kerültek” – fogalmazott a magyar miniszterelnök.   

Orbán Viktor biztosította Franciaország államfőjét Magyarország támogatásáról ezekben a nehéz órákban. „Készen állunk arra, hogy egyesítsük erőinket a hagyományos európai értékek és a hagyományos európai életforma megvédése érdekében” – írta kondoleáló levelében a magyar kormányfő.

(MTI)

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. október 29. 21:21
Az persze megint bejött, hogy ártatlan emberek szenvednek a barom libsi idióták miatt, akik a szabadságot összetévesztik a szabadossággal, a humort más vallások gyalázásával! Ja, meg azt is, hogy most nem a jól-nevelt keresztényekkel, hanem vallási fanatikusokkal állnak szembe. 500 év múlva esetleg már nem lesz ilyen, de most még nem tűrik el a napi pofán-vágást! A hagyományos európai értékekbe meg nem fér bele a vallásgyalázás! (és még néhány dolog sem) Finoman ezt mondja Orbán, de szerintem Macron nem érti! Majd megérti!
Bukik a Zorbán
2020. október 29. 17:54
Orbánnak általában igaza szokott lenni. Ez most kivétel. Nyugaton már nyomokban sincs "hagyományos európai életforma". Ott antikeresztény multikulti életforma van csak, aberráció abnormalitás, tisztességtelenség. Vagyis bolsevizmus.
zakar zoltán béla
2020. október 29. 17:45
MIMM
tango47
2020. október 29. 17:39
Talán megérti az üzenet lényegét Micron.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!